XRP Fiyatı Yüzde 2 Düştü!

Ripple (XRP) kripto para piyasasında son dönemde en fazla düşüş yaşayan kripto para birimlerinden birisi oldu. Adından son dönemde sıkça söz ettiren Ripple (XRP), yatırımcıların alım taleplerinin azalması ve satışların artması nedeniyle düşüş eğilimine girdi. Bitcoin yatırımcılarının alım taleplerinin normale yakın seyrediyor olması ve 9.000 doları geçen Bitcoin’in tüm altcoin piyasası üzerinde hakimiyet kurmuş olması kripto para birimlerinin değerinin belirlenmesinde büyük rol oynuyor.

Ripple (XRP) fiyatının bugün %2 düşmesi ve 24 saat içerisinde değerinin gerilemeye yönelik pozitif eylemler içerisinde olması yatırımcıları kızdırıyor. Yatırımcılar, olası sorun ve problemlere karşı kripto para birimlerinin değerinin düşmesinin engellenmesi gerektiğini düşünürken, bunu kendilerinin değil altcoin balinalarının yapabilecek olduğunu düşünüyorlar. Piyasada kimse kendisini riske etmek istemediği için yatırımcılar bu dönemde beklentilerin düştüğünü ve fiyatların yükseliş göstermesinden sonra duraksamasının kendileri için de büyük problem olduğunu ifade ediyor.

Ripple (XRP) fiyatındaki %2 düşüş sonrası fiyat 0.42 dolar seviyesinde. Bu fiyat seviyesinde alım yapılması tavsiye edilmiyor ve 0.39 dolara düşüş olması ihtimaller arasında bir olasılık olarak değerlendiriliyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!