Yapay Zeka Temalı Altcoin Bosch İle Ortak Oldu, Fiyatı Sıçradı!

Yapay zeka odaklı kripto para projeleri arasında yıldızı parlayan son günlerde oldukça popüler olan Fetch (FET) yeni bir ortaklık duyurdu.

Fetch tarafından yapılan açıklamada yapay zeka ve web3 uygulamalarının gelişimini ve kullanım alanlarının genişlemesini desteklemek için Bosch ile birlikte yeni bir ortak vakıf kurulduğu duyuruldu.

Vakfın web3 ve yapay zeka uygulamalarının gerçek dünya kullanım durumlarına ve endüstriyel ihtiyaçlara cevap vermeye odaklanacağı ifade edildi.

“Vakıf şeffaflık, açıklık, tarafsızlık ve veri ve teknoloji egemenliği temel ilkelerine bağlı olacaktır.

Başlangıçta Bosch ve Fetch, vakfın yönetim kuruluna liderlik edecek ve sektörden diğer önemli katılımcılarla yönetim kurulunu genişletmeye çalışacaktır.”

Bosch Fetch.ai Vakfı Başkanı Peter Busch şunları söyledi:

“Endüstri mühendisliği ve mobilite çözümlerinde dünya çapında liderlerden biri olan Bosch, güvenlik, gizlilik ve veri mülkiyeti ile ilgili olarak zorluklarla başa çıkmak için daha akıllı teknolojilere olan büyük ihtiyacı görüyor.

Web3, yapay zeka ve açık kaynak teknolojilerini klasik mühendislik şirketlerinin kanıtlanmış birinci sınıf donanım ve yazılım yetenekleriyle birleştiren bu vakıf, doğru zamanda mükemmel bir girişimdir. Bu durum diğer ortakların katılımı arttıkça daha da heyecan verici hale gelecektir.”

Fetch haberin ardından %13’lük bir yükseliş yaşadı.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!