Yatırımcılar En Çok Bu Altcoini Tutuyor! Bitcoin Ve Ethereum’u Geçti!

Başta Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) olmak üzere 2021 yılı tüm kripto para birimleri için muazzam bir büyümenin görüldüğü bir yıl oldu.

Bitcoin ve Ethereum dışında mem tokenleri de 2021 yılına adını yazdırdı. Yılın ilk aylarında Tesla CEO’su Elon Musk’ın desteklediği Dogecoin (DOGE) tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,74 dolara kadar çıktı.

Haber yayını International Business Times’ın (IBT) haberine göre kripto para yatırımcılarının en uzun süre tuttuğu kripto para popüler mem token Shiba Inu (SHIB) oldu.

IBT, Coinbase’den aldığı verilere göre SHIB’ın lider kripto para birimi Bitcoin’i bile geride bıraktığını söyledi.

Coinbase’den alınan verilere göre yatırımcılar tarafından en uzun süre tutulan kripto para birimi ortalama 120 gün ile Shiba Inu oldu.

SHIB’ın ardından ikinci sırada 115 gün ile Bitcoin (BTC), üçüncü sırada 87 gün ile Ethereum (ETH) yer aldı.

SHIB’ın rakibi Dogecoin (DOGE) ise 80 günlük ortalama elde tutma süresi ile dördüncü sırada yer aldı.

CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri açısından 11. sırada yer alan Avalanche (AVAX) sadece 36 günlük elde tutma süresi ile son sırada yer aldı.

Coinbase, SHIB’ın bu başarısı ve kripto para birimlerinin tutulma süresi ile ilgili şunları söyledi:

“Bir kripto para biriminin uzun tutma süresi birikim eğilimine işaret ediyor. Kısa tutma süresi, tokenlerin artan hareketini gösteriyor.

Bu bağlamda giderek daha fazla yatırımcı meme madeni paranın artan ortaklıklarından fayda sağlamak için Shiba Inu biriktiriyor.”

CoinMarketCap verilerine göre, 15.sırada yer alan Shiba Inu son 24 saatte %1,38’lik düşüş ile 0,00002291 dolardan işlem görüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!