Yeni Haftada Hangi Altcoinlerde Kilit Açma Olayı Yaşanacak? İşte Tarih ve Coin Miktarları!

Kripto para piyasasında düşük volalite sürerken bu hafta birtakım altcoin kilit açma (unlock) etkinlikleri düzenlenecek.

Bu Hafta Dört Altcoinde Unlock Etkinliği Var

Haftanın ilk unlock etkinliği 1inch Network (1INCH) tokeninde gerçekleşecek. Merkeziyetsiz bir borsa aggregatörünün yerel tokeni olan 1INCH’te bu hafta 22 Şubat Çarşamba günü Türkiye saati ile 15:00’te miktar olarak önemsiz bir seviyede unlock etkinliği gerçekleşecek.

Toplamda 163.674 dolarlık 1INCH tokeni serbest bırakılacak. Mevcut durumda 1INCH tokeninin %37’si halen kilitli olarak tutuluyor.

23 Şubat Perşembe günü Türkiye saati ile 15:00’te ise Galxe (GAL) altcoininde bir unlock etkinliği olacak. 465.385 dolar değerindeki 192.307 adet GAL tokeninin kilidi açılacak. Mevcut durumda toplam GAL tokeninin %64’ü kilitli olarak tutuluyor.

25 Şubat Cumartesi günü iki farklı coinde unlock olayları yaşanacak.

Acala (ACA) coininde 25 Şubat Türkiye saati ile 03:00’te toplam token arzının yaklaşık olarak %0.5’ine tekabül eden 4.6 milyon adet tokenin kilidi açılacak. Kilidi açılan tokenlerin toplam değeri yaklaşık olarak 665 bin dolara tekabül ediyor. ACA tokeninin toplam arzının yaklaşık olarak %75’i kilitli durumda.

Toplam arza oranla haftanın en büyük token unlock etkinliği ise ImmutableX (IMX) altcoininde yaşanacak. 25 Şubat Cumartesi günü Türkiye saati ile 13:00’te toplam arzın yaklaşık olarak %1’ine tekabül eden IMX tokeninin kilidi açılacak.

Toplamda yaklaşık 18 milyon IMX tokeninin kilidinin açılacağı etkinlikte söz konusu tokenlerin piyasa değeri bu yazının yazıldığı anlarda 19.5 milyon dolar. Unlock etkinliğinden önce IMX tokeninin toplam arzının %55 kadarı kilitli tutuluyordu.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!