Zignaly (ZIG) 50 Milyon Dolar Yatırım Aldı, Fiyat Yüzde 20 Sıçradı!

Kripto sosyal yatırım platformu Zignaly, Lüksemburg merkezli yatırım şirketi Global Emerging Markets’in (GEM) 3.4 milyar dolarlık fonu olan GEM Global Yield LLC SCS ile 50 milyon dolara varan bir finansman anlaşması imzaladığını duyurdu.

Taraflar arasında imzalanan anlaşma sonrası açıklama yapan Zignaly CEO’su Bartolome Bordallo konu ile ilgili şunları söyledi:

“GEM’den gelen bu finansman, şirketin önemli yeni ürün geliştirmelerini ve Zignaly’nin küresel platformunu benimsemesini sağlayacak, böylece kitleleri çok daha iyi bir yatırım yöntemiyle güçlendirebiliriz.”

Yatırımcıların sadece kar elde ettikleri takdirde ücret ödediği Zignaly platformu bu anlaşma ile portföylerine dijital varlıklar eklemek isteyen yatırımcılar için giriş engellerini azalttığını söyledi.

Zignaly ayrıca yatırımcıların riskli alım satımları ve bu konularda karar verme hususunu artık uzman tüccarlara ve fonlara bıraktığını belirtti.

Zignaly yaptığı açıklamada platform üyelerinin 120 milyon dolardan fazla yatırım yaptığını ifade etti. Yatırımcılar arasında 300’den fazla kripto para tüccarı ve fon yöneticisi bulunduğunu belirtti.

Ethereum, Polygon, Solana, Avalanche ve BNB gibi kripto paraları destekleyen Zignaly platformu, yerel ZIG belirteci tarafından da desteklenmektedir.

Haberin duyulmasının ardından Zigcoin (ZIG) yüzde 20’lik bir sıçrayış yaşadı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!