270 Gün Önce SHIB Toplamaya Başlamıştı: 16.000 Dolarlık SHIB’in Değeri Artık 2 Milyar Dolar!

Kripto para piyasasındaki Dogecoin (DOGE) çılgınlığı şimdi ise DOGE’un temel alındığı köpek türü Shiba Inu ile devam ediyor. Shiba Inu isimli kripto para birimi aslında tamamen Dogecoin kopyası olarak piyasaya sürüldü. Şimdi ise projenin yavaş yavaş DOGE’un piyasa değerine yaklaşmaya başladığı görülüyor.

16.000 Dolarlık Yatırım, 2 Milyar Dolar Ediyor

Bundan yaklaşık 270 gün önce SHIB almaya başlayan ve birden çok işlemle toplamda 37,65 ETH ödeyen bir kullanıcı ise artık milyarder. Söz konusu kişinin 270 gün önce alıma başladığı ve düzenli olarak alım yaptığı, ETH fiyat ortalamasının ise 450 dolar olduğu görülüyor. Yaklaşık 16.000 dolarlık ETH ile sadece SHIB alan bu gizemli yatırımcının cüzdanında artık 2,05 milyar dolarlık kripto para var.

The Block araştırmacılarından Igor Igamberdiev tarafından aktarılan cüzdan adresine bakıldığında da fonları net bir şekilde görmek mümkün. Igor aslında bu bilgiyi Anthony Sassano’nun bir gönderisine yanıt olarak attı. O gönderide ise 276 gün önce bir kişinin 10 ETH’lik SHIB aldığı ve bunun şu an 460 milyon dolar ettiği görülmekte.

Tabii ki 460 milyon dolar ile 2 milyar dolar oldukça cezbedici gözükse de Uniswap üzerinde bunu karşılayacak kadar likidite yok ve şu an 7 milyon dolarlık SHIB likiditesi bulunuyor. Bu da yeni milyonerler le milyarderlerin aslında ellerindeki tüm SHIB’leri söz konusu fiyattan satamayacaklarını göstermekte.

Yine de DOGE’un ilk günlerine bakıldığında aslında SHIB fiyatının da yukarıya çıkma ihtimalinin hala bulunduğu görülmekte.

Ancak bu tarz coinlere yatırım yapmanın riskli olduğunu bilerek hareket etmek gerekiyor. SHIB ile ilgili analizimizi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz:

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Yorumları Göster (3)