binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerHartej Sawhney: Günlük 2.5 Milyon Dolar Çalınıyor!

Hartej Sawhney: Günlük 2.5 Milyon Dolar Çalınıyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto paralar ile ilgili güvenlik sorunları olduğu biliniyor. Hartej Sawhney isimli güvenlik analisti ise kripto para borsalarının yeterli önlemleri almadıklarından dolayı sürekli para kaybettiklerini ve günlük olarak tüm dünyada kripto para borsalarından kaybolan paranın toplamının 2.5 milyon dolar değerinde olduğunu belirtiyor. Kripto para borsalarının bir şekilde bu parayı kaybettiklerini açıklayan güvenlik analistine göre yeterli önlemler gider dolayısı ile alınmıyor ve siber güvenlik firmaları ile çalışmak yerine az ödeme yaparak siber güvenlik uzmanları ile çalışmanın kripto para borsalarının yeteri kadar güvenlik önlemleri almadıklarına ve bu önlemleri test edemediklerinden dolayı olası bir açıkta bile her gün kayıplar yaşadıklarına değiniyor.

Kripto para borsaları güvenlik önlemi almadıklarından veya yeterince iyi güvenlik önlemleri almadıklarından dolayı her gün 2.5 milyon dolar para kaybetmek zorunda kalıyorlar. Bunun gelecekte alınmayan önlemler nedeniyle daha çok artması ve yatırımcılara zarar verebilecek seviyelere kadar yükselmesi önlemler alınmazsa büyük problem olacak. Borsalar yeterince iyi güvenlik önlemleri almazsa gelecekte büyük problemler yaşanması gündeme gelecek. – Hartej Sawhney

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail