binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinArbitrum (ARB) Skandalında Yeni Bir Gerçek Daha Ortaya Çıktı: Fiyatta Düşüş Yaşanıyor!

Arbitrum (ARB) Skandalında Yeni Bir Gerçek Daha Ortaya Çıktı: Fiyatta Düşüş Yaşanıyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Arbitrum (ARB) tokenine ilişkin son DAO önerisi kripto para dünyasında tartışmalı bir konu olmaya devam ediyor.

Arbitrum Vakfı’nın Oylamadan Önce Zaten 50 Milyon ARB Sattığı Düşünülüyor

Gelen son bilgilere göre Arbitrum Vakfı, 750 milyon tokenin “özel hibe” olarak kendilerine verilmesine dair oylamanın bir “talep” değil, “doğrulama” oylaması olduğunu söyledi. Verilere göre Arbitrum Vakfı, yönetim ve bütçeyle ilgili ‘doğrulama’ oylaması öncesinde ARB tokenlerini zaten satmıştı.

ARB Vakfı, oylamanın sadece bir formalite olduğunu söylemesiyle birlikte ve önerilen 750 milyon ARB’nin 50.5 milyonunu (%6.7) zaten harcadıkları ortaya çıktı.

Son gelişmelerin ardından ARB fiyatında yaşanan düşüşü gösteren grafik.

Bu durum, vakfı risk sermayedarları için örtülü bir fon oluşturmakla ve şeffaflık ve hesap verebilirlikten yoksun olmakla suçlayan bazı ARB sahiplerinin ve DAO savunucularının öfkesine ve eleştirilerine yol açtı.

Verilere göre, DAO tarafından “harcanan” bu 50.5 milyon ARB’den görünüşe göre 50 milyon Wintermute’a gönderildi (çoğunluğu Binance para yatırma adresi aracılığıyla) ve 500 bin dolar bugün bulunduğu Gnosis Safe’e aktarıldı.

İlgili Haber  Analist Grubu Bitcoin ve Kripto Paraları Değerlendirdi: "Kriptolar Şu Anda Boğa Piyasasında Olabilir, Ancak..."

Arbitrum Vakfı çalışanı Patrick McCorry yaptığı açıklamasında “AIP-1’in amacı, alınan tüm kararlar hakkında topluluğu önceden bilgilendirmekti” dedi.

AIP-1 önerisine göre, Arbitrum Vakfı’nın başındaki üç yönetici Campbell Law, Edward Noyons ve Ani Banerjee. Özel hibeler için vakfa tahsis edilen fonlar üzerinde bu isimlerin kontrol sahibi olmaları muhtemel.

ARB token, sahiplerinin ARB DAO’nun zincir içi yönetim protokolüne katılmasına olanak tanıyan bir ERC-20 yönetim tokenıdır. Token, bir Katman 2 ARB rollup zinciri olan Arbitrum One üzerinde çalışan bir akıllı sözleşme tarafından mint edilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail