binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin 3.890 Dolar!

Bitcoin 3.890 Dolar!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin fiyatı bugün tekrar düşüş eğilimi gösterdi. Bitcoin yatırımcıları kısa vadeli yatırımlarında bekledikleri fiyatları bulamazken, milyonlarca dolar değer kaybına sebep olan %1’lik fiyat değişimi süreci ise yatırımcılar açısından tekrar 100 dolar düşüş korkusu yarattı. Bitcoin fiyatının düşmesine sebep olan nedenler arasında olan yatırımcıların paniklemesi durumundan dolayı ani satışlar patladı ve fiyat 3.900 dolar seviyesinin altına geriledi.

Bitcoin fiyatının düşmesi ile kripto para piyasalarında düşüşler tetiklendi mi, yoksa tetiklenecek mi korkusu başlarken, panik satışların başlaması durumunda 3.800 dolar seviyesine kadar düşüş ve devamının gelebilecek olduğu endişesi başladı. 10 dolarlık kaybın bile piyasada büyük sorunlara sebep olabildiği bir ortamda yatırımcılar, beklemedikleri fiyat değişimlerinin panik satışları tetiklemesi nedeniyle piyasada beklenmedik oranda büyük bir endişe yaratıyor.

Bitcoin fiyatının düşmesinde tek sebep kripto para yatırımcıları değil. Piyasadaki büyük kripto para borsaları, büyük yatırımcılar, devlet ve hükümet açıklamaları ve kripto para analistlerinin yaptıkları açıklamalarda piyasada büyük bir değişimin sebebi.

Bitcoin’i düşüren faktörlerin aynısı farklı kripto para birimlerinin fiyatının da düşmesinde büyük rol oynarken, kripto para analistlerine güvenerek hareket edenlerinde payı büyük.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail