binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBasın BülteniArbitrageScanner: Borsalar Arasında Kripto Para Arbitrajı İçin En İyi Tarayıcı: İnceleme, Vaka...

ArbitrageScanner: Borsalar Arasında Kripto Para Arbitrajı İçin En İyi Tarayıcı: İnceleme, Vaka Çalışmaları ve Referanslar

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para arbitrajı yoluyla kazanç: Türleri ve 2023’te para kazanmanın en iyi yolu

Okuyucularımızın kripto para arbitrajı yoluyla kazanç elde etme ve bunun potansiyel fırsatları hakkında konuşma isteklerine yanıt olarak bu kılavuzu yazdık. Ekibimiz pazar araştırması yaptı ve kripto para birimleri tutan ve ara sıra arbitraj yapan çok sayıda kişiyle konuştu.

Kripto para arbitrajı yoluyla kazanmanın en uygun yollarından biri bu.

Ancak size en iyi seçeneği sunmadan önce kripto para arbitrajının ne olduğunu anlayalım.

Basit terimlerle:

Kripto para arbitrajı, farklı borsalardaki fiyat farklılıklarından kar elde etmek amacıyla kripto para birimleri alıp satmaya dayalı bir kazanç yöntemidir. Örneğin, bir kripto para birimi farklı borsalarda değişen fiyatlara sahipse, bir arbitrajcı onu daha düşük fiyatlı bir borsada alıp daha yüksek fiyatlı bir borsada satabilir ve böylece fiyat farkından kar elde edebilir. Bu, ek gelir elde etmek için kripto para birimi fiyatlarındaki tutarsızlıklardan yararlanmaya izin verir.

Borsa içi ve borsalar arası arbitraj dahil olmak üzere farklı arbitraj türleri vardır.

Borsa içi arbitraj, kripto para birimlerinin alım ve satım işlemlerinin aynı borsada yürütüldüğü bir arbitraj türüdür. Bu durumda, arbitrajcı, o borsadaki farklı ticaret çiftleri veya enstrümanlar arasındaki fiyat tutarsızlıklarını arar.

Bununla birlikte, borsa içi arbitraj genellikle daha düşük kazanç potansiyeli ve daha yüksek rekabet ile birlikte gelir, çünkü birçok tüccar ve bot da bu stratejiyi aynı borsada kullanabilir.

Borsalar arası arbitraj, kripto para birimlerinin alım satım işlemlerinin farklı borsalar arasında yürütüldüğü bir arbitraj türüdür. Bu durumda, arbitrajcı aynı kripto para biriminin çeşitli borsalardaki fiyat farklılıklarını arar. Tüccarların geri bildirimlerine göre, en etkili arbitraj, büyük ve küçük bir borsa arasında gerçekleşir.

Borsalar arası arbitraj, özellikle büyük ve daha küçük bir borsayı birleştirirken daha çekici bir seçenektir. Bitcoin ve Ethereum gibi projelerde fiyatlarda pratik olarak hiçbir fark yoktur, ancak daha küçük projelerde fiyat farklarını yakalamak çok daha kolaydır.

Borsalar arası arbitraj, bir madeni para keskin düşüşler veya artışlar yaşadığında da işe yarar, örneğin operasyonların yeniden başlayacağına dair söylentiler olduğunda FTT’de olduğu gibi.

Major token değeri 5 saatten daha kısa sürede ikiye katlandı.

Bu süre zarfında, büyük projelerde birkaç saatlik bir döngüde arbitraj spreadleri %20’ye ulaştı.

FTT’ye sahip olsaydınız, birkaç saat içinde giriş fiyatının iki katına satmakla kalmaz, aynı zamanda 3-4 döngü arbitraj yaparak sermayenizin yaklaşık %70’ini kazanabilirdiniz. Bir bota 70 $’a abone olmak, önümüzdeki bir yıl için kendi masrafını çıkarırdı.

Küçük değerlerle başlayın, örneğin 0,001 ve nasıl çalıştığını kontrol edin. Ardından parametreleri kademeli olarak artırabilirsiniz.

Değişikliklerden ve olası arbitraj fırsatlarından haberdar olmak için bildirimlerin nasıl gönderildiğini öğrenmeyi unutmayın.

DEX borsaları ve blok zincirleri arasında kripto para arbitrajı

DEX borsaları ve blok zincirleri arasındaki arbitraj: uzman görüşleri ve pratik arbitrajcılar tarafından onaylandığı üzere, şu anda para kazanmanın en iyi yolu.

Arbitrum ağı ile BSC arasında önemli bir farkın olduğu bir arbitraj örneğini ele alalım.

Hem Arbitrum ağında hem de MEXC borsasında işlem gören MVD adlı bir kripto para birimimiz olduğunu varsayalım. Arbitrum’dan Ethereum ağına çekilmenin zaman alıcı olduğu ve arbitrajcılar arasında çok fazla rekabet olmadığı düşünüldüğünde aradaki fiyat farkı %30’a kadar çıkabiliyor.

Örnek olarak, bu madeni para için %12’lik bir dağılım bulduk.

Neden otomatik bir bot arbitraj için uygun değildir:

Uzmanlar, API’lerin, NFT’lerin ve kripto para piyasası arbitrajının kullanımına ilişkin olası riskler konusunda sizi uyarıyor. Bu yöntemlerin tümü, özellikle bunlara yeterince aşina değilseniz, mali kayba yol açabilir.

Tüm birikimlerinizi riske atmanızı tavsiye etmiyoruz çünkü her an bir projenin hileli çıkması veya bir bilgisayar korsanının kurbanı olması gibi öngörülemeyen olaylar meydana gelebilir. Bunun yerine, yatırımlarınızı korumak için yalnızca güvenilir manuel botları kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Arbitraj Tarayıcılarının Analizi:

Çeşitli arbitraj botlarını inceledikten sonra, çoğunun 10 borsa ile çalışmakla sınırlı olduğunu gördük. Hemen hemen tüm otomatik botlar, borsa API’lerine erişim gerektirir. Bununla birlikte, 50’den fazla değiş tokuşa erişimi olan ve API’leri kullanmadan DEX borsalarında ve 40’tan fazla blok zincirinde gerçek zamanlı olarak arbitraj fırsatlarını izleyen bir bot var.

Bu botun adı ise ArbitrageScanner.

Arbitragescanner.io: Kripto Para Birimi Fiyat Farklarından Kâr Sağlamak İçin İşlevsellik ve Avantajlar

ArbitrageScanner, kripto para birimi fiyat farklılıklarından kar elde etmek için sayısız fırsat sunan güçlü bir araçtır. İşte onu arbitraj dünyasında vazgeçilmez kılan temel özellikleri ve avantajları:

1. 50’den fazla merkezi (CEX) borsa ve 25 merkezi olmayan (DEX) borsa ve 40 farklı blok zinciri desteği. Bu, arbitraj fırsatlarını neredeyse her yerde izleyebileceğiniz ve bulabileceğiniz anlamına gelir. İhtiyacınız olan belirli bir borsa başlangıçta dahil edilmemişse, ArbitrageScanner ekibi kullanıcı istekleri üzerine borsaları ekler.

2. Herhangi bir borsa için esnek izleme yapılandırması. Tarayıcıya kolayca birden çok yeni borsa ekleyebilir ve bunların fiyatlarını ve spreadlerini aynı anda izleyebilirsiniz.

3. Kullanıcı dostu yönetim paneli ve herhangi bir kripto para biriminin hızlı entegrasyonu. Tarayıcının kurulumu sadece 1 dakika sürer.

4. Tarayıcının benzersiz bir özelliği, farklı ağlar ve blok zincirleri arasındaki farkı göstermesidir. Bu, çeşitli platformlardaki kripto para birimi fiyat farklılıklarını keşfetmenizi ve bunlardan kâr elde etmenizi sağlar.

5. Bir VIP yöneticisinden yardım alma olanağı. Tüm parametrelerin ve madeni paraların sizin için ayarlanmasını tercih ederseniz, VIP yöneticisi en karlı çiftleri bulmanıza yardımcı olabilir.

6. Yeni başlayanlar için ücretsiz eğitimler ve vaka çalışmaları. Tarayıcının farklı kullanım paketlerini satın alırken, işlevselliğini tanımanıza ve kazanmaya başlamanıza yardımcı olacak ücretsiz eğitimler ve vaka çalışmaları alacaksınız.

7. Müşteriler için destek alabileceğiniz ve sorularınızın yanıtlarını alabileceğiniz özel bir sohbet. Tarayıcıyı kurmanızda size yardımcı olacaklar, karlı çiftler önerecekler ve başarılı arbitraj yolunda sizi destekleyecekler.

Sonuç: Arbitraj tarayıcının ana avantajı, çok az kişinin gerçek zamanlı fiyat farklılıklarını takip ettiği merkezi olmayan borsalarla (DEX) çalışabilmesidir. Ek olarak, teknik destek aracılığıyla herhangi bir merkezi borsaya bağlanma potansiyeline sahip olursunuz ve kripto para arbitrajından kazanç elde etme potansiyelinizi genişletirsiniz.

DEX borsalarında borsalar arası kripto para arbitrajı: Önemli fırsatlar ve kârlılık

Kripto para fiyat farklılıklarından kar elde etmenin bir yolunu arıyorsanız, merkezi olmayan (DEX) borsalarda borsalar arası arbitraj en iyi seçeneğinizdir. Burada, genellikle %10-15’e ulaşan önemli fiyat farkları bulabilirsiniz. Sohbetteki arbitraj tüccarlarından biri, Arbitragescanner.io‘yu kullanırken yakaladığı spread’i bizimle paylaştı.

ArbitrageScanner’ı Kullanmak İçin Adım Adım Kılavuz:

Tarayıcının işlevselliğini tam olarak değerlendirmek için 30 günlük bir erişimi inceleyelim.

Web sitesindeki kayıt sürecini ve ödeme yöntemlerini inceleyerek başlayalım. Hizmete erişimin yalnızca ödeme yapıldıktan sonra verildiğini lütfen unutmayın. Ancak, tarayıcının destek ekibiyle iletişime geçerek de bir deneme günü talebinde bulunabilirsiniz.
Kayıt: E-posta adresinizi, telefon numaranızı (isteğe bağlı), Telegram’ı veya WhatsApp’ı girmeniz gerekecektir.

İhtiyaçlarınıza uygun abonelik planını seçin. Bu inceleme için Uzman (Expert) planını seçtik.

Ödeme yapıldıktan sonra, hizmeti kurmak yeterince hızlı ve kolaydır. Ekip sizin için özel bir rehber hazırladı. Eşikleri ve tetikleyicileri burada gösterildiği gibi ayarlayarak başlamanız önerilir:

Küçük değerlerle başlayın, örneğin 0,001 ve nasıl çalıştığını kontrol edin. Ardından parametreleri kademeli olarak artırabilirsiniz.

Değişikliklerden ve olası arbitraj fırsatlarından haberdar olmak için bildirimlerin nasıl gönderildiğini öğrenmeyi unutmayın.

ArbitrajScanner kullanarak para kazanmanıza yardımcı olacak hazır vakalar

ArbitrageScanner özel sohbetinde ve hizmeti kullanan hakemlerle yaptığımız sohbetlerde birkaç ilginç durumu vurguladık:

ArbitrajScanner İncelemeleri

Tarayıcının hedef kitlesine yönelik anketlerimize ve çevrimiçi incelemelere dayanarak, yorumlar ezici bir çoğunlukla olumluydu. Kendi aramanızı yapabilir ve diğer makaleleri, incelemeleri ve genel bakışları keşfedebilirsiniz. Aşağıda, bulduğumuz incelemeleri sunuyoruz.

Arbitragescanner.io Ücretsiz Deneme Günü

Daha önce de belirttiğimiz gibi, ArbitrageScanner ekibinden bir deneme günü talebinde bulunabilirsiniz, ancak sadece bir gün içinde ilginç bir şey yakalamak için yeterli zamanınız olmayabilir.

Ancak yine de ürüne ve nasıl çalıştığına aşina olabilirsiniz. Bir satın alma işlemi yapmadan önce, bir gün de ücretsiz talep ettik, ancak o gün içinde fazla kazanmayı başaramadık, ayrıca DEX’ler arasında arbitrajın nasıl çalıştığını görmek için bu iyi bir seçenek.

Arbitraj Kârlılık Hesaplayıcısı

Bir başka kullanışlı özellik de ArbitrajScanner’ın web sitesindeki kârlılık hesaplayıcısıdır. Bu, her kullanıcının kullanabileceği ücretsiz bir araçtır.

Hesap makinesinin her hücre için açıklamaları vardır ve bir kar hesaplama örneği gösterir.

Bu, botunuzu kurarken kullanışlı bir özelliktir, hangi çiftlerin dikkatinize değer hangilerinin değersiz olduğunu hemen görebilirsiniz.

WHITELABEL Cryptocurrency ArbitrajScanner

Sadece arbitraj yapmak değil, aynı zamanda hazır bir ürün almakla da ilgileniyorsanız, bir franchise satın almanızı tavsiye edebiliriz. Örnek olarak, Latin Amerika’dan bir kullanıcı kendi bölgesi için halihazırda bir Beyaz Etiket almıştır. Öne çıkardıkları avantajlar arasında kendi ekibi ve platformuyla arbitraj kolaylığı, hizmetten teknik destek ve yıllık ödeme yer alıyor. ArbitrageScanner, sunucu desteği de dahil olmak üzere tüm teknik yönleri ele alırken, satışların yalnızca %10’unu alır.

Bu %10 için size eksiksiz sunucu kurulumu ve desteği, ürün uygulamasında yardım, hizmet geliştirme ve franchise’ı bağımsız olarak yönetme yeteneği sağlanacaktır. Hizmetinizi kullanacak yeni gelenler için ücretsiz eğitim materyalleri de sağlanacaktır. Bu, tüm standartları karşılayan tamamen kullanıma hazır anahtar teslim bir işletmedir. https://arbitragescanner.io/tr/white-label-arbitrage/ web sitesinde yer alan bilgilere göre, hazır bir anahtar teslim işletme edinmenin maliyeti yalnızca 10.000 ABD dolarıdır ki bu, böyle bir ürünü baştan üretmek düşünüldüğünde makul bir fiyattır.

Ek Özellik: Telegram Screener Bot

Birçok hizmet kullanıcısı, Telegram Screener ürününün beta test programına katılmaktadır. Belirli bir konudaki tüm mesajları izleyen bir bottur. Örneğin FTT coin hakkında her şeyi bilmek istiyorsanız botu kullanarak ilgili sohbetleri seçip istediğiniz anahtar kelimeyi belirliyorsunuz. FTT’den bahseden tüm sözler size ayrı bir sohbette gönderilecek ve bu madeni parayla ilgili önemli haberleri ilk öğrenenlerden biri olmanızı sağlayacak.

Bu özellik, daha küçük kripto para birimleri hakkındaki haberleri ve tartışmaları izlemek için yararlı olabilir. Anahtar kelimeleri seçebilir ve sohbetlerde olup bitenler hakkında bildirim alabilirsiniz. Örneğin, test ağını yeni başlatan bir projeden haberler öğrenebilir (resmi duyurusundan önce DEX’te olduğu gibi) ve ondan yararlanmak için coin satın alabilirsiniz.

Ürün, ASIC madencisi gibi belirli öğelerin satın alınmasına yönelik talepleri izlemek için de kullanılabilir. Sohbetlerde böyle bir ürünü kimlerin aradığına dair bildirimler alabilir ve onlarla sohbette veya özel mesaj yoluyla sohbet başlatabilirsiniz.

Şu anda piyasada bu ürünün bir benzeri yok, bu nedenle hizmet hem kripto meraklıları hem de reklamverenler için uygundur. Fiyat 30$’dan başlıyor, lütfen daha fazla ayrıntı için ArbitrageScanner desteğine danışın.

Yönlendirme Sistemi

Hizmet, tüm süre boyunca tavsiyeleriniz tarafından yapılan tüm satın alımların %30’unu aldığınız cömert bir tavsiye sistemine sahiptir. Ancak, bir blogger iseniz veya çevrimiçi medya faaliyetlerinde bulunuyorsanız, talebiniz üzerine miktar, satışların %50’sine kadar artırılabilir.

Arbitraj kripto para birimi çiftleri, vakalar, örnekler

Bir arbitraj botu yardımıyla nasıl kazanabileceğinize dair çiftleri ve örnekleri göstermeye hazırız. Bu örneklerde, diğer tüccarların botu karları için nasıl kullandıklarını göreceksiniz.

  1. IDO’lara (İlk DEX Arzları) ve bir borsada henüz listelenmiş madeni paralara yatırım yapmak, özellikle NEUT, MEX ve diğerleri gibi küçük madeni paralar için mükemmel bir arbitraj fırsatı sunar. Bir madeni para 2-3 borsada listelendiğinde, düşük likidite nedeniyle önemli bir fiyat farkı olabilir.
  2. Diyelim ki 500$’a belirli bir coin satın aldınız ve bunu borsadan para çekmeden arbitraj ticaret botuna bağladınız. Bir Gate-MEX kombinasyonuna sahip olduğunuzu varsayalım. Bu madeni parayı satarsınız ve arbitraj ters yönde işlemeye başlayana kadar beklersiniz – birkaç saat veya belki bir gün olabilir. Bu şekilde, özellikle madeni para yalnızca para çekme ücretlerinin pahalı olduğu ERC ağında mevcutsa, ücret kayıplarına maruz kalmazsınız.
  3. Para çekme işlemleri kapalı olsa bile, madeni para listelerinde arbitraj yapabilirsiniz. Örneğin, “A” borsasında daha yüksek likiditeye sahip jetonlar alıyorsunuz ve fiyat artıyor. Sonra daha küçük bir “B” borsasında satar ve satın alırsınız. Fiyatlar aynı hizaya geldiğinde yön değiştirebilir veya kripto para fiyatının düşmeye başlamasını bekleyebilirsiniz. Daha büyük bir borsada madeni para daha hızlı düşebilir ve arbitraj ters yönde işleyecektir. Yüksek oynaklık her zaman başlangıç dönemini karakterize eder.
  4. ARB jetonlarına sahip olanlar için bir eşleştirme aşağıdadır:
    1. Arbitrum ağında veya merkezi bir borsada (CEX) ARB jetonları satın alın ve bu ağda ARB jetonları elde etmek için bunları Arbitrum ağındaki bir Ethereum cüzdanına çekin.
    2. Resmi ARB jetonunu kullanarak ARB jetonlarını Arbitrum ağından ERC20 ağına aktarın. Ücret, ERC20 ağında yaklaşık 15$ ve Arbitrum ağında 1$ olacaktır. ERC20 ağında önceden bir miktar Ether olduğundan emin olun, örneğin, yaklaşık 100 $, böylece yüksek ücretler durumunda işlemi tamamlamak için yeterli Ether’iniz tükenmez.
    3. Tokenları köprü üzerinden gönderdikten sonra tokenlerin ERC20 ağına geçmesi için 7-8 gün veya daha fazla beklemeniz gerekecektir.Ağlar arasındaki yayılma (fark), en azından merkezi borsalar Ethereum ağındaki ARB belirteçlerini çekmeye başlayana kadar nispeten sabit kalır. O noktaya kadar, bir hafta veya bir döngüde %10 ila %30 arasında kazanabilirsiniz.Not: ARB’nin Arbitrum ağındaki tek kripto para olmadığını ve başka birçok eşleşme bulabileceğinizi unutmayın.
  5. Fiyatların aynı hizaya gelmesini beklemek istemiyorsanız, işlem botunda %5 ila %8 arasında bir kar yüzdesi belirleyebilirsiniz. Eşleştirmeyi %10 kârla gerçekleştirin, Ethereum ağına çekin ve yaklaşık bir hafta sürecektir. Ardından jetonları borsaya iade edin ve% 10 daha kar bekleyin.
  6. Farklı borsalar arasındaki arbitraj, özellikle küçük ve büyük platformlar arasında ilginç bir senaryodur. Örneğin, Alameda Research’ün kurucusu Coinbase’de Bitcoin satın alıp fiyatın daha yüksek olduğu ve her zaman bir farkın olduğu bir Kore borsasında satarak işe başladı. Benzer bir yaklaşım da kullanabilirsiniz. Arbitrajcıların erişemeyeceği tamamen Türk, Brezilya veya Kore borsaları var. Bu borsaları botunuza ekleyin ve döviz kurlarındaki önemli farklardan yararlanın.

ArbitrageScanner – İncelememiz

ArbitrageScanner, piyasadaki arbitraj ticareti için en iyi hizmettir. ArbitrageScanner ile 40’tan fazla CEX ve DEX üzerindeki herhangi bir parayı takip edebilirsiniz. Otomatik bir bot yerine manuel bir bot kullanmanızı tavsiye ederiz – bu şekilde paranızı kendiniz kontrol edebilirsiniz ve güvenli olacaktır.

Yararlı bir verim hesaplayıcı, botun rahatlığı ve hızı (her 4 saniyede bir bildirim alabilirsiniz), diğer kullanıcılarla özel sohbet ve botla çalışmaya başlamadan önce alacağınız 70’ten fazla başarılı durum. DEX arasında işlem yapmak şu anda para kazanmanın en karlı yollarından biridir ve ArbitrageScanner harika bir yardımcıdır. Botun güvenilir olduğunu söyleyebiliriz ve size tavsiye edebiliriz. Kaydolun, test edin ve sonuçlarınızı paylaşın!

Daha fazla bilgi için:

https://twitter.com/ArbitrageScan
https://t.me/arbitragescanner_eng

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail