binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriEOSCoinbase ve Yapılacak Olan Etkinlik Haberi EOS Fiyatını Uçurdu!

Coinbase ve Yapılacak Olan Etkinlik Haberi EOS Fiyatını Uçurdu!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dünyanın en büyük kripto para platformlarından olan Coinbase, EOS’u listelemeye başladı. An itibarı ile Coinbase’de listelenen ve alım satımı yapılabilen EOS, bu gelişme üzerine ciddi bir yükseliş yaşadı. Bilindiği gibi büyük platformlarda listelenmeye başlayan kripto paralar genellikle yükseliş eğilimi gösteriyor.

Daha Büyük Gelişmeler Olabilir

Ayrıca EOS hakkındaki gelişmeler bununla da sınırlı değil. EOS geliştirici ekibi 1 Haziran’da Washington’da bir etkinlik düzenleyeceğini ve çok büyük bir olayın açıklayacağını açıkladı. Açıklanacak olan haberin EOS için çok önemli olduğu ve tüm dünya tarafından kullanılacak bir sistem olduğu tahmin ediliyor.

Coinbase’de listelenmesi ardından bir de bu etkinliğin olacak olması EOS fiyatını ciddi şekilde yukarı çekti. An itibarı ile 8.60 dolar seviyesinde işlem gören EOS, piyasa durgun olsa bile son 24 saatte yüzde 17’lik bir artış performansı gösterdi. Açıklanacak haberin büyüklüğüne göre daha da artması öngörülen EOS, 8 milyar dolarlık piyasa hacmi ile en büyük 5. kripto para olarak karşımıza çıkıyor.

EOS fiyatını anlık olarak sitemizden takip edebilirsiniz.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail