binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerAltcoin Yatırımcıları Bitcoin'e Dönüyor

Altcoin Yatırımcıları Bitcoin’e Dönüyor

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Altcoin yatırımcıları son dönemde yaşanan düşüşlere tepki gösterip, Bitcoin satın almaya başlarken, bazı yatırımcılar kripto para konusunda Bitcoin’e tekrar güvendiklerini ve beklentilerinin boşa çıkmaması için bu dönemde altcoin yatırımlarının bir kısmını ellerinde tutmaya devam edebileceklerini yazıp çiziyor. Bitcoin satın aldığını belirten yatırımcılar, bugün ve gelecek hafta piyasada gelişmelerin kendi yatırımlarının seyrini belirlemede önemli bir hafta olacak olduğu konusunda hemfikir iken, bazıları ise tam tersi düşünceyle hareket edecek olduklarını ve fiyatların gelecek hafta daha fazla düşme riski olduğunu iddia ediyorlar.

Bitcoin fiyatındaki değer kayıplarının ne zamana kadar devam edecek olduğu hakkında kripto para yatırımcıları analistlerden bir cevap bekliyor ancak kripto para birimi analistleri bu dönemde beklenen yanıtları bir türlü hiçbir kimselere verememezlikten şikayetçi.

Yatırımcılar, kripto para pazarının ne kadar süre bu değerlerde kalacağını merak ederken, bir taraf ise rekor kırılmasını ve altcoin yatırımlarının daha fazla düşerken, Bitcoin ile birlikte tekrar değer artışlarının altcoin fiyatlarına da yansıyacak olduğunu dile getiriyor ve bekliyorlar.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail