binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaBinance'de Yarın 2 İla 4 Saat Arasında Kesinti Olacak

Binance’de Yarın 2 İla 4 Saat Arasında Kesinti Olacak

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Binance resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 25 Kasım saat 05.00’da sistem güncellemesi yapacak olduğunu duyurdu. Güncellemenin 2 ila 4 saat arasında sürmesi bekleniyor.

Konu hakkında kullanıcılarını uyaran Binance, yarın bakım süresince borsaya erişimin olmayacağını ve çalışmanın öngörülenden erken ya da geç sürebileceğini ifade etti. Güncellemenin platformdaki eşleştirme ile ilgili performansları hızlandırması bekleniyor.

Güncelleme süresince hiçbir şekilde işlem yapılamayacak olan Binance’de, güncelleme sonunda kullanıcılara bilgi verilecek ve 30 dakika içerisinde henüz alım satım işlemleri başlamadan kullanıcılara emir iptali hakkı sunulacak.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail