binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerECB Başkanı: Kripto Para Konusunda Çalışmalıyız

ECB Başkanı: Kripto Para Konusunda Çalışmalıyız

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, kripto paralar hakkında iddialı bir açıklama yaptı. Kripto paralar için ülkeler arasında eğer ki bir yarış varsa bu yarışa Avrupanın derhal katılması ve liderlik elde etmesi gerektiğine değinen Lagarde, Avrupalıların böyle bir talebi olduğunda başkalarının değil kendilerinin bu talebi karşılamaları gerektiğine değindi.

Kripto para birimlerinin ilgi gördüğünü bilen Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, bu konuda ECB içerisinde yeni adımlar atabilir.

Eğer gelecekte Libra gibi kripto paralar Avrupalılar tarafından daha fazla kullanılırsa AB’nin bu konuda daha farklı adımlar atarak kendi kripto parasını çıkarması ve bu konuda vatandaşlarını Avrupanın kripto parasına yönlendirebilmesi mümkün görülüyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail