binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin Borsası Binance Türk Lirası İle Banka Transferi Dönemini Başlattı

Bitcoin Borsası Binance Türk Lirası İle Banka Transferi Dönemini Başlattı

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ülkemizde de birçok yatırımcının tercih ettiği dünyanın en büyük borsalarından olan Binance, geçtiğimiz dönemde Türkiye ile ilgili yeniliklerin yapılacağını dile getirmişti. Yapılan açıklamaya göre Binance’e banka transferiyle Türk lirası yatırma seçeneği aktif olmuş durumda.

Aktarımlar için Akbank ile anlaşan Binance, alınan bilgilere göre aktarımları sağlamak için “B Fintech Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi” isimli bir şirket kurdu ve aktarımları bu şirket üzerinden sağlayacak.

Türk lirası ile Binance üzerinden alım yapmak isteyen kullanıcılar sisteme giriş yaptıktan sonra “Cüzdan – Spot Cüzdanı – Yatırma – Türk Lirası – Ödeme yöntemi ‘Banka Transferi'” seçenekleri ile işlemi gerçekleştirebilirler.

Daha önce sadece Papara ile Türk lirası yatırma – çekme işlemlerine izin veren Binance, bu adımı ile artık havale ve EFT ile TL işlemlerinin önünü açmış oldu.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail