binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerFED Sınırsız Parasal Genişlemeye Gidiyor: Amerikan Ekonomisi İçin Risk Ne Kadar Büyük?

FED Sınırsız Parasal Genişlemeye Gidiyor: Amerikan Ekonomisi İçin Risk Ne Kadar Büyük?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’de merkez bankasına Trump yönetimi ve diğer hiçbir yönetim üyesinin müdahale etmesine izin verilmezken, ABD Başkanı Trump sık sık FED’i eleştiriyor. FED yeni bir karar alarak ülkede sınırsız parasal genişlemeye gideceklerini ve sınırsız adımlar atacaklarını bir kez daha gösterdi.

Washington, D.C.’den konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, bu karar sonucunda Amerikan ekonomisi ve dünya ekonomisinin nasıl etkilenecek olduğu merak ediliyor.

Corona virüsünün tüm dünyada trilyonlarca dolarlık zarara sebep olduğu, borsaların yerle yeksan olduğu bir dönemde bu kararların özellikle ekonomistler tarafından bile zor değerlendirildiği belirtilmekte.

Kesin olmamakla birlikte FED’in aldığı kararların etkili olup olmayacağı hakkında soru işaretleri mevcut. Enflasyonun rekor kırmasının bu kararlar sonucunda mümkün olabileceği iddia edilirken, bu dönemde Bitcoin ve altın gibi arzı kısıtlı ürünlerin değerleneceği tahmin ediliyor.

Haberin duyurulmasından sonra Bitcoin’in gün içerisinde yükseliş yaşaması da bunu doğrular nitelikte.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail