binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerGüney Kore'da Madenciler Yeni Risk Almak İstemiyor

Güney Kore’da Madenciler Yeni Risk Almak İstemiyor

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Güney Kore’de kripto para birimi madencilerinin taksitle yeni madencilik cihazları alma konusunda riske girmek istemediklerinden ve bu durumun tüm dünya genelinde benzer olduğundan söz edilmekte. ABD ve diğer bazı ülkelerde özellikle bu durumun pek de geçerli olmadığı ancak Asya ülkelerinin genelinde insanların riskten kaçmaya çalıştıkları biliniyor.

Bu dönemde özellikle bazı madencilik cihazlarındaki beklenmedik fiyat artışları da yatırımcılarla madencilerin dikkatini çekmekte. Cihazların taksitle alımı durumunda ise bu cihazların kendi parasını çıkarmasının çok daha zor olacağına inanılıyor. Bitcoin madencilerinin artık yüzde 50-55 oranında daha az kazanıyor olmasının da madencilik cihazlarına ilgiyi azaltması bir diğer handikap olarak karşımıza çıkıyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail