binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler"Wirecard Genel Müdürü Rus Özel Kuvvetleri Tarafından Özel Evde Saklanıyor"

“Wirecard Genel Müdürü Rus Özel Kuvvetleri Tarafından Özel Evde Saklanıyor”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Almanya merkezli Wirecard’ın genel müdürü Jan Marsalek’in Rusya’da olduğu artık kesin olarak ortaya çıktı. Bugün Rus basınında Marsalek’in Rus özel kuvvetleri tarafından Moskova yakınlarında özel ve gizli bir evde tutulduğunu yazdı.

Marsalek’in daha öncesinde de Rus yetkililer ve özel kuvvetleri ile yakından ilişkili olduğu iddia edilirken, Almanya yönetiminin de çıkan haberleri istihbarat birimi yetkilileri ile yakından izlediğine dair kuvvetli açıklamalar bulunuyor. Alman yetkililerin özellikle de Rusya ile bu konuda temasta olabileceği düşünülüyor.

2.1 Milyar Dolar Kayıp!

Wirecard’ın 2.1 milyar dolarını üzerine geçirdiği neredeyse kesinleşme aşamasında olan Marsalek’in Dubai üzerinden paraları Rusya’ya özel kuvvetler aracılığı ile transfer ettiği, bu paranın bir kısmını Rus özel kuvvetlerine vererek kendisinin saklanması ve gizlenmesinde yardımcı olmaları için harcamak zorunda bırakılabileceği iddia edildi. Henüz Rusya yönetimi açıklama yapmış değil.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail