binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerYatırımcılar Endişeli, Bitcoin Durgun

Yatırımcılar Endişeli, Bitcoin Durgun

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin fiyatları yabancı bir internet sitesinde yapılan araştırmaya göre yatırımcı kullanıcıların fazlası ile endişeli oldukları doğrulandı. Yapılan araştırmada web sitesi yatırımcıların gelecekte Bitcoin’in ne olacak ve ne kadar değere sahip olacağını sorarken bazı yatırımcı kullanıcılar en son seçenekte bulunan ”gelecekte Bitcoin olmayacak” seçeneğine oy verdi. Bazı kullanıcılar ise ”gelecekte çok fazla yükselmeyecek” seçeneğinden yana oy tercihlerini kullanırken en fazla oy alan seçenek ise ”gelecekte ne olacağından emin değilim” seçeneği yönünde oldu.

Yatırım oranlarının sürekli olarak düşüş göstermesi, kripto paralar hakkında devletler tarafından alınan önlemler dolayısı ile birçok yatırımcı bu dönemde fazlası ile endişeli iken, İsrail ve diğer bazı ülkelerin vergi uygulamaya başlaması da yatırımcı kullanıcıların tepkisini çeken ve endişeye sürükleyen bir gerçek olarak karşımıza çıkmakta.

Kripto Para Piyasası Henüz Yüksek Değere Sahip

Bugün kripto para piyasasının ortalama değeri 300 milyar dolar seviyesinde ve bu değer ABD‘nin yıllık olarak askeri harcamalarının %40 kısmına denk geliyor. Hali ile ABD ve diğer bazı devletler için kripto para sektörü pek fazla büyük olmamasına rağmen orta ve küçük çaplı gelire sahip olan devletler için kripto para piyasasın hacmi oldukça fazla. Tabi öbür piyasalar ile karşıladığında (borsa, altın) şuan çok ama çok küçük bir hacimde.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail