binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinDev Bitcoin Borsasının CEO'sundan, İddialı Bitcoin (BTC) Fiyat Tahmini

Dev Bitcoin Borsasının CEO’sundan, İddialı Bitcoin (BTC) Fiyat Tahmini

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) fiyatı kısa süreli bir 44.000 dolar macerasından sonra yeniden 50.000 doların üzerine çıktı. Bitcoin fiyatının kısa süre önce ulaştığı 58.000 dolar rekoru ise ünlü bir CEO’ya göre daha yolun başı olabilir.

Powell: Bitcoin Fiyatı 1 Milyon Doları Görebilir

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından Kraken’in CEO’su Jesse Powell, Bitcoin’in değerinin sonsuza kadar çıkabileceğini vurguladı. Powell bunun bir spekülasyon olduğunu ancak ABD doları açısından bunun sonsuza kadar yükselebileceğini düşündüğünü ifade etti.

Powell’ın daha yakın vadeli tahmini ise Bitcoin’in direkt olarak altının yerini alması olarak gözüküyor.

Bence yakın vadede insanlar bunun değer saklama aracı olarak altını geçtiğini görmeye başlayacak. Ben de 10 yıllık süre içerisinde 1 milyon dolarlık fiyat hedefinin oldukça makul olduğunu düşünüyorum.”

Powell insanların yakında ABD doları cinsinden değil de direkt olarak Bitcoin cinsinden fiyat hesaplaması yapacağını da düşünüyor.

Şu an için birçok kripto para birimi ve başka varlıkların yatırımı ABD doları getirisi cinsinden hesaplanıyor. Ünlü CEO bunun 5 senelik bir sürede bitmesini veya zayıflamasını bekliyor.

Şu an uçuk gelebilecek bir tahminde bulunan Powell, gezegenlerin ve hatta güneş sistemlerinin bile ilerleyen yıllarda lider kripto para birimi ile alınabileceğini belirtti.

Tesla’nın 1,5 milyar dolarlık Bitcoin yatırımı yapmasına bakıldığında ise Powell belki de tutarlı bir tahminde bulunmuş olabilir. Kraken’in değeri kısa süre önce 10 milyar doların üzerine ulaştı ve Powell’ın çabaları bunun gerçekleşmesini sağladı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail