binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinPeter Brandt, Bitcoin (BTC) İçin Umut Tazeleyen Bir Yorumda Bulundu

Peter Brandt, Bitcoin (BTC) İçin Umut Tazeleyen Bir Yorumda Bulundu

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Bitcoin (BTC) fiyatı son 3 gündür yaşadığı sert düşüş ile zirvesinden yüzde 17 oranında gerileme yaşadı. Bu durum yatırımcılarda endişe yaşatsa da ünlü kripto para analisti Peter Brandt, Bitcoin’in artık büyük oyuncular arasında yerini aldığını ifade ederek korkacak bir şeye gerek olmadığını vurguladı.

Bitcoin, ABD Doları ve Altın Kıyaslaması

Ünlü isim, şu an sirkülasyonda 2,1 trilyon dolarlık ABD doları, 1,1 trilyon dolarlık Bitcoin ve 2,2 trilyon dolarlık altın rezervi olduğunu belirtti. Altının toplam değeri 11 trilyon doların üzerinde olsa da sirkülasyondaki ve altın rezervlerindeki miktarın Bitcoin’in sadece 2 kat üstünde olduğu görülmekte.

Bitcoin’in bu verilere göre artık büyük oyuncular arasında yerini aldığını belirten Brandt, bunun dünya para birimi haline geldiğini ifade etti.

Buna rağmen Brandt’in yaptığı analize cevap veren bazı kullanıcılar, doların sirkülasyondaki değeri hesaplanırken Bitcoin’in toplam piyasa değerinin hesaplanmasına tepki gösterdi. BTC’nin ise bu açığı 15 yıldan bile daha az ömre sahip bir varlık olması ile doldurduğu vurgulanmakta.

Bitcoin, özellikle 2021 yılında rüşdünü ispat ederek büyük oyuncular arasına girmiş olabilir. Tesla, Ruffer Investments ve Guggenheim gibi şirketlerin rezerv varlık olarak yatırım yaptığı Bitcoin, artık kurumsal bir öneme sahip. Dünyanın en zengin insanlarından Elon Musk’ın da buna bireysel olarak inanıyor olması hem yeni neslin hem de kurumsal katmanın dikkatini çekmekte.

Bitcoin’in buna rağmen önünde hala çok yol olduğu ve 21 milyon adetlik toplam arzına ulaşana kadar daha fazla yükselmesi beklenmekte.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

6 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

6 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Cimil

Vay be kardeş baya rahatladım şu an ohhh.

Mert

Tuzak dolu açıklama! Özel seçilmiş, insanları tufaya düşürmek için yapılan açıklama!!!

Osman

Kullanıyoruz faydalı olur belki diye😂

Can

Korkuyoruz

Eheheh

Bu siteyi sadece ben kullaniyomusum gibi hissediyom

Heheheh

Yok be olum

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail