binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin (BTC) İçin Fırtına Öncesi Sessizlik: 2020'den Sonra Bir İlk Görüldü

Bitcoin (BTC) İçin Fırtına Öncesi Sessizlik: 2020’den Sonra Bir İlk Görüldü

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 64.000 dolar üzerine kadar çıkarak kısa süre önce rekor tazeledi. BTC fiyatının bu rekorundan sonra yaşadığı düşüş ise piyasalara ciddi bir panik ve endişe getirdi.

Yatırımcıların kafası yaşanan son hareketler yüzünden allak bullak olsa da 2020 yılından beri ilk defa görülen önemli bir indikatör, piyasanın gidişatı hakkında bilgi verebilir.

Bitcoin İçin Kritik Destek Geçersiz Kaldı

Ichimoku Bulut indikatörü aslında en çok önemli destekleri belirlerken kullanılmakta. Önemli bir indikatör olarak görülen Ichimoku, şimdi ise yatırımcılara ciddi bir risk göstermekte.

Grafiğe bakıldığında bulut formasyonunun darbe aldığı ve desteğin geçici süreliğine de olsa geçersiz kaldığı görülmekte. Peki buluttaki desteğin altına inilmesi tam olarak ne anlama geliyor?

Ichimoku’nun piyasadaki trendleri belirlemek için harika, konsolidasyon dönemlerini belirlemek için ise kötü bir indikatör olduğu biliniyor. Bitcoin ise şu an için trendin tersine döndüğüne işaret ediyor olabilir.

Bulut formasyonunun üzerinde kalındığı sürece korkulacak bir şey yok gibi gözükse de 2020’den sonra ilk defa bulutun altına inecek kadar derin bir düşüş yaşanması yatırımcıların endişesini arttırmakta.

Bitcoin fiyatı için 50.000 doların altına inişi kesinlikle formasyonun bozulduğuna işaret edecektir. Buna karşın henüz haftalık kapanışta böyle bir durum yaşanmadı ve BTC 50 günlük ortalama 52.000 doların üzerinde işlem görmeye devam ediyor.

Lider kripto para biriminin bu gidişatı ise yatırımcıları dikkatli olmaya zorlayabilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail