binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBorsaSıcak Gelişme! Thodex ile İrtibatlı 78 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Verildi!

Sıcak Gelişme! Thodex ile İrtibatlı 78 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Verildi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Türkiye’nin gündemine oturan yerli kripto para borsası Thodex ile ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığını belirtmiştik.

AA’nın haberine göre Thodex hakkında yürütülen soruşturma kapsamında şirketle irtibatları olduğu tespit edilen 78 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul merkezli 8 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda şüphelilerin 62’si yakalanarak göz altına alındı.

Firari 16 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ederken, yakalanan şüphelilerin evlerinde ele geçirilen çok sayıda dijital materyale ve dokümana el konuldu.

Ne Olmuştu?

Yerli kripto para borsası Thodex, bir süredir yatırımcıların içerideki bakiyelerine çekmelerine müsaade etmiyor ve bahaneler üretiyordu. Sistemlerini yatırımcılarına kapatan Thodex’te şirket CEO’su Faruk Fatih Özer’in sosyal medya hesaplarını silerek yurt dışına kaçması yatırımcıların savcılıklara akın etmesine neden oldu.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şirket merkezinde yapılan arama ve el koyma işlemlerinin ardından bu sabah gözaltı kararları geldi.

Thodex sosyal medya hesaplarından haklarındaki iddiaları reddeden bir açıklama yapsa da, borsanın sistemine hala ulaşılamıyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

7 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

7 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
necla aslan

Erkan Öz her krito borsasına kayıt olunmaz diyordu. Adı sanı duyulmamıs yeri sahibi belli olmayan borsaya kayıt olunmaz diyordu. ve bunu thodex sonsorlugunda söylüyordu. thodex ın 2018 de hecklendigini söy söylemedi, hatta ben koineks olarak arama yatıgımda hackenmeyle ilgili bir haber bile bulamadım kaldırmıslar. 100e yakın youtube yayınında 113.bölümü izleyin thodex kullanımını anlattım diyordu. bu sekilde kayıt olan kisilere referans adresi vererek kayıt olan kisilerin her alım ve satımından ayrıca komisyon alıyor, birde s onsorluk ucreti alıyordu. Sahibinin ne yası ne egitimi yetiyor, ne arkasında zengin baba sermayesi var, ev adresi yok, tasınmazı yok, colugu cocugu yok, Erkan öz thodexin neyine güvendi insanları yönlendirdi, ben Faruk Özer’in bunları tek basına ya abilecegine ihtimal vermiyorum. Umarım Erkan Öz de tutuklanır. İnsan evladının ya acagı seyler degıl bunlar.

Cengiz Özden

Erkan Öz özellikle alsinlar iceriye, Youtubenin butun platformlarinda CANLİ yayinlara katilip THODEX’e gelmeleri hesap acmalari icin herkesi davet ediyordu. Bende onun yuzunden hesap acmistim Erkan Öz mağduruyum o olmasaydi Theodex de hesap acmazdim adini bile duymazdim..

Cengiz Özden

Erkan Öz ückağitçisini özellikle alsinlar iceriye, Youtubenin butun platformlarinda CANLİ yayinlara katilip THODEX’e gelmeleri hesap acmalari icin herkesi davet ediyordu. Bende onun yuzunden hesap acmistim Erkan Öz mağduruyum o olmasaydi Theodex de hesap acmazdim adini bile duymazdim..

Yüksel Kasap

Benim içerde 14700 adt #XRP m vardı,eğer bilen biri varsa kime basvurulup,grup adı altında beraberlik varsa bildirirse sevinirim…

Halim

14 bin Adet XRP borsada tutulur mu yaa… Binance’e bile güvenmem o konuda

Hüseyin

Ben madur değilim ama öyle bir ceza verilsin ki bir daha böyle birşey yapmaya kimse kalkisamasin tecavüz e uğraşılar AMK hırsızları

Anonim

Bu Türkiye de normal hareketler.

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail