binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinÜnlü Kripto Para Analisti PlanB, Bitcoin'in (BTC) Son Düşüşünü Yorumladı: "Yükseliş Bitmedi"

Ünlü Kripto Para Analisti PlanB, Bitcoin’in (BTC) Son Düşüşünü Yorumladı: “Yükseliş Bitmedi”

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Kripto para piyasasında yaşanan son düşüş birçok yatırımcıyı korkuttu ve şu an piyasaya paniğin hakim olduğu söylenebilir. Korku ve Açgözlülük Endeksi uzun süreden sonra aşırı korku seviyesine geriledi. Birçok uzman isim düşüşün devam edebileceğine dair yorumda bulunurken ünlü analist PlanB, korkulacak bir şey olmadığını vurguladı.

Bitcoin İçin Yol Açık mı?

Bitcoin’in S2F modelini tasarlayan ve yaptığı analizlerle adından söz ettiren PlanB, bu düzeltmenin normal bir süreç olduğunu ifade etti. Tanınan kripto para analisti, RSI grafiğini paylaşarak aslında bu sarı noktanın daha önceki 2013 ve 2017 rallilerinde de görülen bir seviye olduğunu belirtti. Analist, söz konusu düşüşün her boğa döngüsünde görülen rallinin orta seviyeye geldiğini ifade eden bir gelişme olduğunu vurguladı.

PlanB’ye göre önümüzdeki birkaç ay içerisinde Bitcoin’in hareketleri bir hayli hızlanabilir ve aynı 2017 rallisinde olduğu gibi yükseliş yaşanabilir.

Gerçekten de ilgili modele bakıldığında bu seviyenin tüm zamanların rekoru kırılmadan önce test edilen bir nokta olduğu görülmekte. BTC’nin 2017 yılında bu seviyeye çekilip devamında rekor kırdıktan sonra ise ayı piyasasına girdiği görülüyor. Bitcoin 2013 yılında da benzer bir süreç yaşamış. Bu da yatırımcıların aslında çok kısıtlı bir süreye sahip olduklarına dair ipucu veriyor. PlanB’nin beklentisi ise kısıtlı süreye rağmen hala yükseliş.

*Haber verme hakkı kapsamında paylaşılan bu haber herhangi bir yatırım ve finansal tavsiyesi niteliği taşımaz.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

9 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

9 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Halil

Olmasi gereken duzeltme hareketler oluyor diger turlu hep yukselis diye birşey olursa ozaman korkun ..zayif halkalar dökuluyor

Berke Yağmur

Bitcoin ve alt coinlerin düşme sebebi nedir acaba yoğunluktan mi yoksa başka coinler çıkacak diyemi düşüş yaşanıyor

Alp

Bitcoin hiçbir şeye bağlı değildir
ABD borsa düşerse açgözlü yatırımlar btc çıkıp ABD borsası yöneliyor veya kötü haber gelince korkup satış yapan kesim var aslında btc hiçbiri bağlı değildir

Anonim

Düşüş sebebi Elon Musk gibi adamların piyasayı manipüle edip erken yükseltip, karla çıkmaları. İkide bir yanıltıcı tweet atıp insanları kandırıp, elindekileri pahalı satmaları. 2. Bir nedende devletler aracılığıyla bazı borsaları bilerek battı, kaçtı görüntüsü verilmesi. Amaç bu piyasadan insanların kaçmasını sağlamaktır. Btc şuan 2021 temmuz rakamlarını gördü. Sabreden temmuz 15 den itibaren iyi paralar kazanır

Yaman bey

45000 $ dan sonra 71000 $ olacak karidesleri silkelemek için yapılan bir rutin
Binancenin BTC ile hiçbir ilgisi yok Elon Musk vergi ile ilgili korkutularak bu açıklamaya zorunlu bırakıldı..USA dan para çıkışını önlemek için. Diğer coin ve tokenler de peşinden gelir 2017 yi anımsayın
Test vs değil, bildiğiniz BTC toplama telaşına düştüler.ancak geç kaldılar

Anonim

değişik bir durum

Bence 2

Ben düşüşü 2 gündür saatlik takip ediyorum, bu bir korku havasından başka birşey değil. Toparlanabilgini görebiliyorum.

Kurt

Sadece Dogecoin almak için satıyorlar..

Bence

Sanirim burda birkac hafta beklicz 46000$ yiklmzsa sert bir yukslis gelir

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail