binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriCardanoCardano'nun (ADA) Yaratıcısı Charles Hoskinson'dan Yeni İtiraf

Cardano’nun (ADA) Yaratıcısı Charles Hoskinson’dan Yeni İtiraf

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ethereum (ETH) kurucu ortaklarından Charles Hoskinson, Ethereum’un diğer kurucu ortağı Vitalik Buterin’den sonra milyarderlerin kulübüne katılmış olabilir. Kripto para piyasası 2021 yılında inanılmaz bir yükseliş yaşadı ve 17 Mayıs tarihindeki sert düşüşe rağmen birçok kripto para yılın başına göre hala kazançlı noktalarda.

ADA’nın Arkasındaki İsim Yeniden Milyarder!

Ethereum sonrasında Cardano (ADA) üzerinde çalışıp bunu hayata geçiren Hoskinson, şimdi ise kripto para milyarderi olduğunu itiraf etti. Hoskinson, bir soru cevap etkinliğinde kendisine gelen soruyu bütün içtenliği ile yanıtladı ve milyarder olma macerasını açıkladı.

Ünlü CEO, ilk defa bir kripto para şirketinde çalışmaya başlamasından 3 yıl sonra milyoner olduğunu vurguladı. Milyarder olma hikayesi ise 2017 yılında dayanan Hoskinson, bunun çok ama çok kısa olduğunu vurguladı. 2017 yılındaki boğa piyasası çok keskin bir şekilde bitti ve bu da birçok milyarderin veya milyonerin bir anda ciddi kayıplar yaşamasına yol açtı. Hoskinson, piyasaların çöktüğünü ancak kendisinin yine de milyoner olduğunu belirttikten sonra, 2021 yılında ise tekrar milyarderler kulübüne dahil olduğunu belirtti.

Hoskinson, düşünülenin aksine hiç ETH’ye sahip olmadığını ve zamanında kendisine verilenleri bağışladığını belirtti. Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin ise tamamen elindeki ETH’ler sayesinde milyarder olmuştu. Cardano’nun belkemiği olan Hoskinson’ın ise ADA yatırımı sayesinde milyarder olduğu söylenebilir.

ADA son 24 saat içerisinde yüzde 12 düşüş yaşasa da hala 54 milyar dolarlık piyasa değeri ile ön plana çıkıyor.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail