binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinYatırımcılar Beklemede, Bitcoin Yükselişte

Yatırımcılar Beklemede, Bitcoin Yükselişte

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Yatırımcıları gelecek günlerde bekleyen yeni bir yükseliş dalgası gerçek olabilir mi? Bitcoin fiyatının 6.100 dolara kadar gerilemesi ve 600 dolarlık düşüş yaşaması sonrasında yatırımcılar piyasa durumunun ne olacağını sorgulamaya başlarken, beklentiler yatırımcıların çok daha fazla kar elde edebilecek oldukları yönünde. Yatırımcıların kripto para sahibi olarak piyasadan beklentileri bir yükselme olması yönünde iken, bazı yatırımcıların ise genel düşüncesinin bunun tam tersi olduğu yönünde bir görüş hakim.

Bitcoin fiyatının artış göstermesi beklenen bir gerçek olmasına rağmen yatırımcı kişilerin Bitcoin’e dair beklentisi çok büyük artışlar olması ve bu artışlar sayesinde kendilerinin çok daha fazla kar edebilmesi yönünde olmakta.

20.000 Dolar Olabilir

Bitcoin hakkında bu sene sonuna doğru 20.000 dolar olabilecek olduğu iddiaları mevcut olduğu üzere en düşük tahmin 20.000 dolar olarak gösteriliyor. Ancak kripto paranın 25.000 dolar veya daha üzerine de çıkması gündemde olan konulardan sadece bir tanesi.

BTC’nin yükselmesinin en fazla engeli mevcut yatırımcı sayısının az olması ve yatırım oranları toplamının fazlası ile az olmasından kaynaklandığına dair genel bir görüş bilgisi hakim durumda.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail