binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin (BTC) İçin Kritik Tarihler Belli Oldu: Haziran Ayı Nasıl Bitecek?

Bitcoin (BTC) İçin Kritik Tarihler Belli Oldu: Haziran Ayı Nasıl Bitecek?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), pazar gününden bu yana ciddi bir yükseliş performansı sergiliyor ve herkes bunun nereye kadar devam edeceğini düşünmekte.

Bitcoin, 35.000 dolardan 40.000 dolara hızlı bir çıkış sergilese de yatırımcıların büyük bir kısmı bugün gerçekleşecek olan FOMC toplantısına odaklandı.

Bitcoin İçin Önemli Tarihler

FED’in faiz kararını açıklayacağı FOMC çok önemli gözükse de kripto para sektörünün ve Bitcoin’in gidişatını belirleyecek tek tarihin bu olmadığı söylenebilir. Önde gelen kripto para analisti Hophop’un da belirttiği gibi, Bitcoin’i haziran ayında üç önemli husus bekliyor.

Bu tarihlerin ilki 19 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan Nasdaq üzerindeki opsiyon sözleşmelerinin süresinin bitişi. Bu da kurumsal yatırımcıların ve Wall Street’in borsanın gidişatı hakkında fikir sahibi olmasını sağlayacak.

Geleneksel borsa ve sermaye piyasaları ile  kripto para sektörü arasındaki ilişki daha önce defalarca kanıtlandı ve bunun BTC fiyatını da etkilemesi bekleniyor. Borsanın düşüşü, BTC’yi de genellikle aşağıya çekti.

İkinci kritik tarih ise 25 Haziran olarak ön plana çıkıyor. Deribit ve önde gelen kripto para türev işlem platformlarında milyarlarca dolarlık Ethereum ve Bitcoin opsiyonunun süresi 25 Haziran tarihinde bitiyor.

Piyasadaki büyük isimler de 25 Haziran tarihindeki opsiyonların yönüne göre hareket edebilir. Özellikle 1,5 milyar dolarlık Ethereum opsiyonunun süresinin 25 Haziran tarihinde bitiyor olması, şu an ETH fiyatının sessizliğini de açıklıyor olabilir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

8 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

8 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

30 bin 40bin arasında yatay git geller le bu ay kapanışı yapılır temmuzda da 42 50 larasi olabilir ağustos sonrası yeni yükseliş trendine girebilir görüşüm bu şekilde

Anonim

Yıl sonunda bende piyasadan çıkacağım

Anonim

Sürekli kötü haber sürekli olumsuz haber soğuduk artık piyasadan kısa zamanda yatırımımi cekicem piyasadan

Driven

Btc deki yukselisin bitfinex balinalari tarafindan dumplanabilecegini ve devaminda dusebilecegini soyleyen ilk yer burasiydi. Adamlar sizi koruyor hala soyleniyorsunuz. Ben anlamiorum sizi. Iyi haber var da burasi mi aktarmiyo. Tesekkur edin erkenden haber verio diye para kaybetmeyin nesi kotu bunun.wz

Anonim

Karışma haber istemiyoruz

Anonim

Bıktık artık kötü haberlerden vallahi billahi ya

Caner

Ölüm taciri gibiler. iyi haber , olumlu gelişme yok

Anonim

Bir huzur vermediler be

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail