binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinTahminleri İle Yanıltmayan Ünlü Analist, Bitcoin (BTC) Hakkında Tahminini Açıkladı!

Tahminleri İle Yanıltmayan Ünlü Analist, Bitcoin (BTC) Hakkında Tahminini Açıkladı!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), bir süredir 30.000 dolar ila 36.000 dolar bandı arasında gidip geliyor. Bitcoin fiyatının yaşadığı bu volatilite, bazı yatırımcıları olumsuz etkilese de analistler bunun geçici olduğundan neredeyse emin.

Analistin Tahmini, BTC İçin 380.000 Dolara İşaret Ediyor

Daha önce Bitcoin’in düşüşünü ve zirve seviyesi olan 60.000 dolar bandını başarılı bir şekilde tahmin eden ünlü analist Jack Sparrow, şimdi ise yeni bir açıklamada bulundu. Sparrow, 203.000 takipçisine yönelik yaptığı paylaşımında, Bitcoin’in inanılmaz bir parabolik ralli ile 380.000 doları bile görebileceğini vurguladı.

Ünlü analist, Bitcoin fiyatının bu fiyat döngüsünü de daha önceki gibi devam ettirip bitirmesi durumunda, bunun inanılmaz bir grafiğe yol aralayabileceğini vurguladı. Analistin çizdiği grafiğe bakıldığında ise fiyatın önümüzdeki günlerde 380.000 doları zorlayabileceği görülmekte.

Bitcoin bu grafiğe göre öncelikle 58.000 dolar direncinde, daha sonra 96.000 dolar direncinde ve devamında 157.000 dolar direncinde takılabilir. En zorlu mücadelenin ise 100.000 dolar sonrasında olduğu ve BTC’nin birkaç kere 96.000 dolar desteğine geri dönebileceği süreye ait olduğu görülmekte.

Analist grafiğinin devamında ise fiyat buradan sekerek 157.000 doları, 199.000 doları ve 242.000 doları kırıp geçiyor. Sonunda ise parabolik yükselişin devamı ile beraber fiyatın 380.000 dolara kadar ulaştığı görülüyor. Bu da BTC fiyatının mevcut fiyatının 10 kat üzerine çıkması anlamına gelmekte.

Jack Sparrow buna ek olarak boğa piyasasının hala bitmediğini ve BTC fiyatının bir rallisinin daha olduğunu ifade etti.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

3 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

3 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Mustafa Kemal Paşa

Bi tarafından uydurmuş. Yıl sonuna yükselişi hepimiz bekliyoruz zaten. Ama o tarihte o fiyata gelme olanağı mümkün değil. Element uydurmayın. Elbette gelecektir ama bu kadar kısa zamanda imkansız. Yıl sonunda max göreceği rakam 80k. Bunu da bir kenara yazın

Emre

Havuç 🥕 gösteriyorlar millete tepeden alıp zararina sattiricaklar etrafta milyonlarca kolay zengin olmak isteyen uyanık olduğu için tepe noktasında almaya ikna etmek istiyorlar
..kendileri 80vd ya 100ksatip gidecekler.

MaxiBus

Bura tepeyse 60 k nere

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail