binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinFED Lisanslı Bir Banka İlk Defa Bitcoin Ticareti ve Saklama Hizmeti Sunacak!

FED Lisanslı Bir Banka İlk Defa Bitcoin Ticareti ve Saklama Hizmeti Sunacak!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD merkezli Vast Bank’ın kripto paralara olan ilgisi hız kesmiyor. Banka müşterilerinin kripto para birimlerine kolay yoldan erişebilmesi için yeni çözümler üretmeye devam ediyor.

Vast Bank’tan gelen son haberler de yatırımcıları sevindirdi. Banka müşterilerinin normal hesapları üzerinden doğrudan Bitcoin, Ethereum ve diğer 8 kripto para birimini alıp satabilmelerinin yanı sıra, bunları bankada muhafaza edebileceklerini duyurdu.

Vast Bank bu hamlesi sonrası Bitcoin ve kripto para hizmetleri sunan FDIC sigortası ve FED lisansı olan ilk ABD bankası olma özelliğine sahip oldu.

Vast Bank CEO’su Brad Scrivner, Forbes ile yaptığı bir röportajda; ulusal bankaların kripto para satın almak veya satmak için ideal bir yer olduklarını vurgulayarak: “Vast Bank olarak kripto paraların alım satımını kolaylaştırmaya ve bu alandaki tüm düzenlemelere uymaya kararlıyız. Bu düzenlemelere aşınayız. Doğru şeyleri yapacağız, finansal sistemin güvenli ve sağlam kalmasını sağlamak için bir şeyler yapacağız.” dedi.

CEO, kurum içinde yaptıkları bir ankete göre, müşterilerinin büyük çoğunluğunun Bitcoin ve diğer kripto para birimleri ile ilgilendiğini ve bankadan kripto para saklama hizmeti beklediklerini söylemeleri üzerine böyle bir hizmet sunmaya karar verdiklerini ifade etti. Bankanın hamlesi kripto para saklama hizmeti noktasında Coinbase ile yapılan anlaşmadan sonra geldi.

CEO Scrivner, bankanın bu hizmetini müşterilerin mevcut taleplerini karşılamanın bir yolu olarak değil, aynı zamanda gelecekte Bitcoin’deki talep beklentisiyle alakalı kalmanın bir yolu olduğunu belirtti.

Scrivner, ayrıca Vast Bank olarak şu anda müşterilerin Bitcoin’lerini özel cüzdanlara yatırmalarına ve bankayla takas etmelerine izin vermek için çalıştıklarını da ekledi.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail