binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriXRPXRP Bir Kripto Para Borsasında Daha Listeleniyor!

XRP Bir Kripto Para Borsasında Daha Listeleniyor!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase geçtiğimiz günlerde XRP’yi yeniden listeleyeceği söylentileri ile beraber anıldı ancak bunları yalanladı.

Coinbase’in bu söylenti ile anılması bile XRP fiyatının %18 yükselmesini sağladı. Şimdi ise bir kripto para borsası söylenti ile anılmak yerine direkt olarak XRP’yi listeledi.

XRP Fiyatı Listelenmeye Tepki Vermedi

Japonya’nın en büyük kripto para borsalarından olan TAOTAO, XRP’yi yeniden listeleyeceğini belirtti. XRP, 22 Eylül tarihinden itibaren Japonya’nın önde gelen kripto para borsalarından birisi olan TAOTAO’da listelenecek.

News.Yahoo Japan tarafından aktarılan bilgilere göre XRP ilk olarak Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash işlem çiftleri ile birlikte 22 Eylül tarihinde listelenecek. TAOTAO kripto para borsasından önce başka bir Japon borsası daha XRP’yi listelemişti ve XRP fiyatı buna olumlu tepki verdi.

Toplam piyasa değerine göre en büyük 7. kripto para birimi XRP son 24 saat içerisinde ise bu habere çok fazla tepki vermedi %1 yükseliş elde etti. XRP’nin asıl yükselişinin ise ABD merkezli herhangi bir kripto para borsası tarafından listelenme ile geleceği tahmin ediliyor.

Bu esnada XRP düşüş yaşamaya devam ediyor ve kısa vadede hacim olarak Solana tarafından da geçildi. SOL ise son 7 gün içerisinde %28 yükseliş elde etti ve XRP %11 düşüş yaşadı.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

6 YORUMLAR

Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

6 Yorum
En Yeni
En Eski En Çok Oy Alan
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

22 Eylül de ak mı karamı göreceğiz

Yasin

22 Eylül’de ne bekliyor bizi

Elif2222

Egld hedef 1000$ cok güçlü gidiyor.

Almanya orhan.

Sol benzeri bir oluşum var egld yatırım tavsiyesi değildir.

Elif2222

Egld arkasından büyük yükseliş Dot tarafından gelebilir çok güçlü bir coin.

mnbvb13

Xrp🕯️

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail