binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriAltcoinBalinaların Kripto Para Tercihleri Bir Sonraki Ralli İçin İpucu Mu Veriyor?

Balinaların Kripto Para Tercihleri Bir Sonraki Ralli İçin İpucu Mu Veriyor?

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Balinaların token alım bilgilerini paylaşan balina izleme sitesi WhaleStats, Twitter hesabından en büyük 1.000 ETH cüzdanı tarafından satın alınan ilk 10 tokeni paylaştı.

Kripto para piyasasındaki yaşanan düşüşleri kaçırmayan balinalar, dikkat çekici bir şekilde piyasada beklenen yükseliş öncesi önemli ve büyük miktarlarda kripto para alımları yapıyorlar.

Tesla CEO’su Elon Musk’ın desteklediği Dogecoin’in yaşadığı patlamadan sonra yatırımcıların mem tokenlerine olan ilgisi arttı. Artan ilgi karşısında balinalar da desteklediği mem tokenlerini biriktirmeye devam ediyor.

WhaleStats’ın en büyük 1000 Ethereum cüzdanının satın alma işlemlerini gösteren en son verileri, mem tokenleri Shiba Inu (SHIB) ve Dogelon Mars’ın (ELON) son 24 saat içinde en çok satın alınan tokenler olduğunu gösteriyor.

WhaleStats paylaşımında son 7 ve 30 gün içinde en çok alınan tokenler arasında GALA, MANA ve SAND’ın da olduğuna dikkat çekerek meteverse ve mem tokenlerinin bir sonraki boğa rallisinin lideri olduğunu belirtiyor.

Balinaların mem tokenlerine olan ilgisi ve yoğun bir şekilde SHIB alımlarına devam etmesi, analistler tarafından 2021 yılına damga vuran mem tokenlerinin yükselişinin 2022 yılında da devam edeceği şeklinde yorumlanıyor.

Shiba Inu’nun kripto para platformları tarafından da kabul görmeye devam etmesi popüler mem tokeninin benimsenmesini de arttırıyor. Shiba Inu cephesinde yaşanan olumlu gelişmeler karşısında SHIB’de yükseliş sinyali alan balinalar da alımlarına devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail