binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriDogecoinElon Musk ve McDonald's Tweet Attı, Dogecoin Yükseliş Yaşadı! Bu Tarihe Dikkat!

Elon Musk ve McDonald’s Tweet Attı, Dogecoin Yükseliş Yaşadı! Bu Tarihe Dikkat!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Fastfood devi McDonald’s, kripto para dünyasını karıştırmayı yine başardı. Şirketin attığı Tweet ile birlikte Dogecoin fiyatında hareketlenme oldu.

Ocak ayı sonlarındaki kripto düşüşü ile ilgili olarak attığı Tweet ile beraber kripto para topluluğunun dikkatini çeken McDonald’s, bu kez bugün yaptığı paylaşımla beraber yine merak uyanırdı.

Elon Musk’ın Attığı Tweet, Bazı Kullanıcılar Tarafından McDonald’s’ın Dogecoin ile Ödeme Alacağı Şeklinde Yorumlandı

13 Şubat tarihinde önemli bir duyuru yapacağı izlenimini veren McDonald’s Tweet’ine Elon Musk, “terleme emojisi” ile cevap verdi.

Bazı kullanıcılar Musk’ın bu Tweet’ini, McDonald’s paylaşımı için duyduğu heyecan nedeniyle attığını iddia etti.

Daha sonra bir Tweet daha atan McDonald’s, duyurunun 14 Şubat tarihinde Türkiye saati ile 02.00’da yapılacağını açıkladı.

Fastfood devinin Tweet’i saatler içerisinde yaklaşık olarak 50.000 beğeni aldı.

Bazı Twitter kullanıcıları söz konusu duyurunun, McDonald’s Dogecoin ile ödeme almaya başlayacağına dair bir açıklama olacağına inanıyor.

Ocak ayının sonlarında Elon Musk, McDonald’s’ın Dogecoin ile ödeme alması durumunda canlı yayında “happy meal” hamburger menüsünü yiyeceğini açıklamıştı. Musk’ın bu açıklamasının ardından DOGE fiyatında geçici bir artış yaşanmıştı.

Dogecoin fiyatı yılın başından bu yana %14 değer kaybetti. McDonald’s’ın DOGE ile ödeme konusunda bir hamle yapması durumunda meme coini için yeni bir adaptasyon dalgası başlayabilir.

Musk’ın Tweet’i sonrası DOGE’un verdiği tepkiyi gösteren fiyat zaman grafiği.

Her ne kadar McDonald’s’ın Tweet’i DOGE fiyatını ilk başta çok etkilemese de, Musk’ın birkaç saat sonraki cevabı ile birlikte ani bir yükseliş yaşandı ve %7.51 değer kazanan DOGE, 0.154 dolara kadar yükseldi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail