binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriDogecoinDogecoin (DOGE) Kurucusu Billy Markus Kripto Para Yatırımcılarına Tavsiyeler Verdi! İşte Yeni...

Dogecoin (DOGE) Kurucusu Billy Markus Kripto Para Yatırımcılarına Tavsiyeler Verdi! İşte Yeni Açıklaması

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Dogecoin (DOGE) kurucu ortağı Billy Markus, son dönemde yaptığı kripto para karşıtı çıkışlar ile dikkat çekiyor.

Elon Musk ile Twitter üzerinde yakın olduğu bilinen Markus, kısa bir süre önce yaptığı açıklamasında kripto varlıklara yatırım yapmadığını ve kendisine gönderilen kripto paraları da sattığını söylemişti.

Markus ayrıca kurucusu olduğu DOGE tokeninden yalnızca 3.000 dolar kazandığını ve evinin kirasını ödemek için seneler önce sahip olduğu tüm tokenleri satmak zorunda kaldığını söylemişti.

Twitter üzerinde son derece popüler olan DOGE kurucusu, bugün yaptığı açıklamasıyla birlikte kripto para yatırımcılarına yine sert çıktı.

“Kripto Paralarda Para Kaybederseniz Bu Sizin Suçunuzdur”

Markus, kripto yatırımında varlıklarını kaybedenlere şu sözleri sarf etti:

“Kişisel birikimlerinizi yüksek volaliteye sahip olan kripto paralar ya da dolandırıcılık olduğu belli olan girişimler gibi şeylere yatırıp tamamını kaybederseniz bu sizin suçunuzdur. Bir insan açgözlülük nedeniyle para kaybetmişse kurban değildir, kurban o kişinin ailesidir.”

Bununla birlikte Markus, kripto yatırımcılarını kumarbazlara benzetmeye devam etti:

“Açıkça konuşmak gerekirse, insanların herhangi bir aptalca şey üzerinde kumar oynamasına karşı değilim. Ancak insanların açgözlü planları tutmadığında kurban rolü yapmasına karşıyım.

Kendisini influencer olarak adlandırılan kişilerin sanki garantiymiş gibi yatırım reklamı yapmasına karşıyım, bu insanlar avcıdır.”

Markus, insanların kaybetmeye göze alamadığı miktarda yatırım yapmaması gerektiğini söyledi:

“Ateşe atmayı göze aldığınızdan fazla parayla kumar oynamayın, kumarınız başarısız olursa insanları suçlamayın. Size garanti kazançlar vaat edenleri dinlemeyin.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail