binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriCardanoCardano (ADA) Vasil Hard Fork'u İkinci Kez Ertelendi!

Cardano (ADA) Vasil Hard Fork’u İkinci Kez Ertelendi!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

17,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle ilk 10 coin arasında yer alan popüler altcoin Cardano’nun (ADA) beklenen  güncellemesi ertelendi.

Cardano‘nun geliştirilmesinden sorumlu Input Outgot (IOG) ekibi dün yayımladığı bir notta daha önce planlanan ağ yükseltmesinin ertelendiği duyurdu.

Konuya ilişkin açıklama yapan ekip müdürü Kevin Hammond “Vasil Hard Fork’unun ana ağda yayımlanmasına birkaç hafta daha var.” dedi. Ertelemenin daha fazla test için olduğu belirtildi.

Vasil güncellemesi Haziran ayından itibaren test ağında çalışıyor. Bu güncellemenin Cardano’nun ölçeklenme yeteneklerini artırması bekleniyor.

Vasil güncelleştirmesinin ilk olarak 29 Haziran’da gerçekleşmesi planmış ancak tespit edilen yedi hata nedeniyle ertelenmişti.

Vasil için gelen ikinci erteleme kararı kafaları karıştırsa da gözler önümüzdeki haftalarda yapılacak duyurulara çevrildi.

Cardano (ADA) Eylül 2021’de 3.10$’lık zirvesine ulaştıktan sonra piyasa geneliyle birlikte düştü. Zirvesinden %87’lik bir geri çekilme yaşayan ADA geçtiğimiz haftalarda 0,40$’lık dibinden %30 oranında yükseldi.

Haber saatimiz itibariyle 0,52$’dan işlem gören ADA en değerli kripto paralar sıralamasında 8. sırayı korumaya devam ediyor.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail