binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberlerNBA, Bu Kripto Para Platformuyla Ortaklık Kurdu!

NBA, Bu Kripto Para Platformuyla Ortaklık Kurdu!

NBAİ NFT platformu Sorare ile ortak oldu.

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

ABD’nin profesyonel basketbol ligi NBA, NFT sektöründeki yerini geliştiriyor.

Bu kapsamda Avrupa’nın NFT platformu Sorare ile anlaşan NBA, NFT tabanlı bir fantezi basketbol oyunu geliştireceklerini söyledi.

NBA ve Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği (NBPA) yaptıklaı resmi açıklamada Sorare ile çok yıllı bir anlaşma imzaladıklarını ve Sorare’nin “NBA’in Resmi NFT Fantezi Ortağı” olduğunu duyurdu.

“Sorare, NBA’nin 2022-23 sezonu için bu sonbaharda piyasaya sürülecek olan, ilk resmi lisanslı ve oynaması ücretsiz dijital koleksiyon tabanlı fantezi basketbol oyununu piyasaya sürecek.

Oyun gerçek hayattaki performanslarına göre puan kazanan NBA yıldız oyuncularını temsil eden NFT tabanlı koleksiyonlardan oluşan bir dizi kullanıcıları içerecek.

Ortaklığın bir parçası olarak Sorare, ürünlerinde resmi NBA ligi ve takım logolarını kullanma haklarına sahip olacak.”

NBA Yöneticisi Adam Silver açıklamasında şunları söyledi:

“Sorare ile olan ortaklığımız NBA hayranlarına, takımlarımız ve oyuncularımızla etkileşim kurmanın tamamen yeni bir yolunu sağlayacak.

Sorare’nin NFT fantezi platformuyla, taraftar topluluğumuzu genişletmek ve NBA basketbolunu dünya çapında büyütmek için önemli fırsatlar görüyoruz.”

Sorare’nin Kurucu Ortağı ve CEO’su Nicholas Julia ise şu ifadeleri kullandı:

“Basketbol dünyanın en popüler sporlarından biri ve Sorare olarak NBA aracılığıyla taraftarları favori takımlarına ve oyuncularına daha da yakınlaştırmaktan heyecan duyuyoruz.

NBA, dijital deneyimler ve koleksiyon ürünlerinde ön saflarda yer aldı ve oyunumuz basketbol hayranlarının genel menajer gibi oynayabilecekleri ve gerçek dünya bağlantılarını geliştirebilecekleri en üst düzey spor eğlence deneyimini sunuyor.”

NBA, Sorare ile ortaklık kuran son spor ligi oldu. Bu bağlamda Sorare NFT alanında daha önce Almanya’nın en üst düzey futbol ligi Bundesliga ve İspanyol ligi La Liga ile de ortaklık kurmuştu.

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail