binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriBitcoinBitcoin 4000 Doların Altını Gördü!

Bitcoin 4000 Doların Altını Gördü!

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Özellikle Bitcoin Cash hard forkundan sonra ciddi bir gerileme sürecine giren kripto paralar son haftalarda adeta yatırımcısını çileden çıkardı. Bir taraftan her gün düşen fiyatlar, bir taraftan çevreden gelen “biz balon olduğunu söylemiştik” tarzındaki yorumlar yatırımcıları ve kripto para savunucularını derinden etkiledi.

Genelde düşüşlerin devam edeceği yorumlarını yapan analistler yanılmamış olacak ki saatler 00.10’u gösterdiğinde 4300 dolar seviyelerinde tutunmaya çalışan Bitcoin ani bir düşüşle 4000 dolar altını gördü. 3950 dolar seviyesine kadar gerileyen Bitcoin yayın saatine göre 3980 dolar seviyesinde işlem görüyor.

127 milyar dolar seviyesine gerileyen kripto para piyasa hacmi kritik seviye olan 100 milyar dolar seviyesine iyice yaklaşmış durumda. Öte yandan Bitcoin’e bakıldığı zaman 68 milyar dolar hacim ile piyasanın yüzde 53.5’lik payına sahip.

Bitcoin’in bu düşüşüne kayıtsız kalamayan diğer kripto paralar ise ciddi şekilde değer kaybı yaşıyor. Ethereum 113 dolar, XRP ise 0,37 dolarlık fiyatları ile yatırımcıları ciddi anlamda paniğe sevk ediyor.

Bitcoin’de bundan sonraki en önemli destek seviyesi olan 3500 dolar seviyesi de kırılırsa birçok analistin görüşüne göre 2000 dolar seviyelerine sarkma olabilir. Ayrıca bu düşük seviyelerde çok fazla kalınması durumunda ciddi düşüşler devam edebilir.

Anlık kripto para fiyatlarına bitcoinsistemi.com/kripto-para-anlik-fiyat/ adresinden ulaşabilirsiniz.
300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail