binance_banner
coinexbanner
binance_bannerbinance_banner
coinexbanner
Kripto HaberleriHaberler2018 Yılının Güven Veren Kripto Paraları

2018 Yılının Güven Veren Kripto Paraları

Takip et Bitcoin Sistemi Google News Button

Ekonomistlerin yaptıkları analizleri de dikkate aldığımızda 2018 yılının güven veren kripto paraları sizleri bilinçlendirmek istedik. Kripto para yatırımcılığının ciddi anlamda yükselmesi ile birlikte insanlar alternatif yöntemlere doğru eğilim içerisinde. Tabi ki analistlerden de fikir bekleniyor. İnsanlar önerilere açık ve doğru bir şekilde yönlendirilmeye ciddi anlamda ihtiyaçları var diyebiliriz.

Bitcoin, şu sıralar düşüşte olsa da analistlere göre bu durum değişecek. Bitcoin, 125.000 Dolar seviyelerine kadar yükselecek. Tabi ki bu ne kadar zaman dilimi içeirsinde olur bilemiyoruz. 2018 yılında güven veren altcoinler üzerinde öneriler sunalım.

Enjin Coin (EJN)

Günümüzde online oyun sistemlerinin alışverişinde tercih edilen ve kısa süre içerisinde büyüyen bir coin sistemi. Maddi değerini de her geçen gün biraz daha arttırıyor. 2018 yılında hızlı bir yükselme eğiliminde.

Enjin Coin (EJN)

Monaco (MCO)

2018 yılının en çok gelecek vaat eden kripto para sistemlerinden birisi olduğunu net şekilde söyleyebiliriz. Dolayısı ile alternatif seçeneklerinde birkaç adım daha önüne geçiyor diyebiliriz.

Monaco (MCO)

Basic Attention Token (BAT)

Yeni nesil kripto para sistemlerinden birisi olarak kısa süre içerisinde büyüme gösterdi. 2018 yılının en çok gelecek vaat eden ve analistleri heyecanlandıran kripto paralarından birisi durumunda.

Basic Attention Token (BAT)

Siacoin (SIA)

Bulut bilişim teknoloji altyapılarına hizmet farklılığı kazandırmak açısından geliştirdi. Ödeme alternatifleri olarak SIA, fazlası ile tercih ediliyor. Bu nedenle değeri her geçen gün biraz daha artış gösteriyor.

Siacoin (SIA)

 

Yatırım yapmadan önce bu coinleri mutlaka ayrıntılı bir şekilde araştırmanızı tavsiye ederiz

300'den fazla kripto para birimine yatırım yapmak için bu linkten Binance borsasına %20 KOMİSYON İNDİRİMİ ile kayıt olabilirsiniz!
Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!
Buradaki Yorumlardan Bildirim Al
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Haftanın Popüler Yazıları

Popüler Blog Yazıları

Market Value

Detail