Analistten İnanılması Güç Bir Bitcoin (BTC) Fiyatı Tahmini Geldi: 10 Milyon Dolar! İşte Verdiği Tarih

Fon yöneticisi ve Bitcoin (BTC) konusunda uzman danışman Jesse Myers yaptığı açıklamasında BTC fiyatı hakkında ilgi çekici ifadelerde bulundu.

“Bitcoin Küresel Servetin Yüzde 25’ini Yutarsa 10 Milyon Dolar Olabilir”

Analist paylaştığı blog yazısında Bitcoin’in önünde sonunda küresel servetin %25’ine ulaşabileceğini ve bunun da BTC fiyatının yaklaşık olarak 10 milyon dolara gelebileceğini savundu.

Analist düşüncelerini yazısında şöyle aktardı:

“Başka bir şekilde ifade etmek gerekirse, Bitcoin’in tam potansiyelinin dünya değerinin ~%25’ini yutmak olduğuna inanıyorum… Bugün ise sadece %0,05’ini oluşturuyor.  Bu çok saçma.  Bu da Bitcoin’in önümüzdeki on yıllarda reel (enflasyona göre ayarlanmış) olarak 500 katına çıkabileceğine inandığım anlamına geliyor.”

Bununla birlikte Myers, bu analizinin garanti olmadığını belirtiyor ve şunları ekliyor:

“Bu hiçbir şekilde garanti değil, ancak bence gerçekleşme olasılığı gerçekleşmeme olasılığından daha yüksek…

Buradaki analizin doğru olma ihtimalinin yalnızca %10 olduğunu düşünseniz bile, bu Bitcoin için beklenen değerinizin 50 kat olduğu anlamına gelir. Tüm bunlar size çılgınca geliyorsa (ki muhtemelen geliyordur), benim rakamlarımı değiştirerek kendi rakamlarınızı bulmanız faydalı olabilir.

Cevabınızı bulduğunuzda, arkanıza yaslanıp kendinize sormayı unutmayın: “Yeterince Bitcoin’im var mı?”

Analiste göre Bitcoin’in benzersiz bir cazibesi var çünkü piyasası her dört yılda bir “madencilikten” gelen yeni arzın yarısını absorbe etmek zorunda.

BTC fiyatı bu yazının yazıldığı anlarda 23.830 dolar civarında seyrediyor. Analistin tahminine ulaşılması için bu seviyelerden yaklaşık olarak 500 kat bir yükseliş gerekiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!