Anonim Balina, Bitcoin (BTC) İçin Beklenen Sinyali Verdi!

Kripto para piyasası son 24 saat içerisinde yeniden yukarı yönlü atağa geçti ancak bunun sebebine dair birden çok teori var. Tam olarak böyle bir belirsizlik anında bir Bitcoin (BTC) balinasının 120 milyon dolarlık short pozisyonunu kapatması ise bunlar arasında en kuvvetlilerden birisi.

BTC Balinası İçeriden Bilgi mi Aldı?

Bitcoin balinasının 120 milyon dolarlık devasa short pozisyonunu kapamasından hemen sonra BTC fiyatı 43.000 doları test etti. Devasa short pozisyonunun kaldırılması tabii ki satış baskısını da azalttı. Bunun sebebi ise içeriden gelen bir bilgi olabilir.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) an itibarıyla %4.6 yükseliş ile 43.100 dolar seviyesinde işlem görüyor. Özellikle 43.000 doların üzerinde gelecek günlük kapanışlar fiyatı önemli bir diğer eşik olan 45.000 – 46.000 dolar bandına yükseltebilir.

Buna ek olarak Terra’nın (LUNA) kendi stablecoini olan UST’yi desteklemek ve buna teminat sağlamak için milyonlarca dolarlık BTC almaya devam ettiği biliniyor. Bunlar ciddi anlamda alım baskısı ve hacmi yaşatmanın yanı sıra FOMO oluşmasını sağlayabilir.

Ünlü yatırımcı Su Zhu’nun son yükseliş sonrasında bunun önceden planlanmış olabileceğine yönelik imalı tweeti de aslında bütün taşların yerine oturmasını sağlıyor. BTC, önümüzdeki günlerde bütün bu gelişmeler sayesinde 50.000 dolar denemesinde bulunabilir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!