ASUS Sıradan Ekran Kartlarını Madencilik İçin Uygun Hale Getirecek

ASUS ve Quantumcloud ortaklık anlaşması imzaladı. İmzalanan anlaşma iki şirketin sıradan ekran kartlarını madencilik yapabilir teknolojiler ile güçlendirmek ve madencilikten ekran kartlarının en az hasar görmesi ile uzun süreli ömür sunmasına yönelik olacak. Kripto para madenciliği için ekran kartlarının önemi oldukça fazla ve tüm dünyada geçtiğimiz 2 yıl içerisinde milyonlarca ekran kartı satıldı ve ekran kartları karaborsaya düşerek bazı ülkelerde stoklar aylarca bulunamadı. Ekran kartlarının değerini %500 oranlarında arttıranlar oldu ve madenciler bu fiyat yüksekliğini bilerek madencilik yapmak için karaborsadan milyarlarca dolar para harcayarak ekran kartı satın aldılar, almak zorunda hissettiler.

Çok kazandılar, sıra az kazananlarda

Madenciler ekran kartları ve hazır madencilik cihazları ile birlikte milyarlarca dolar kazandılar ve şimdi işler bir süredir tersine döndü ve madencilik gelirleri çok düştü. ASUS ve Quantumcloud ortaklığı ise sıradan ucuz ekran kartlarını madencilik yapılabilir ekran kartı haline çevirecek ve az kazanmış olan madencilerin veya daha önce madencilik yapmayan kişilerin bile bilgisayarları ile madencilik yapabilmesine, bu sırada ekran kartlarının hasar görmesinin engellenmesine yönelik anlaşmasını sürdürecek.

Kripto para madenciliği cihazlarının değeri son zamanlarda düşüyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!