Avrupa Birliği’ne Fransa Tarafından Verilen Kripto Para Önergesine Ne Oldu?

Ekonomik olarak bir ‘bunalım’ döneminden geçen Fransa ekonomisi giderek daha fazla gelişiyor. Ülke ekonomisi gelişiyor gelişmesine ancak Fransız alt gelir sahibi kimseler ülkede adaletli bir gelir dağılımı olmadığından, kiraların aşırı yükseldiğinden ve giderek artan ürün/yakıt fiyatlarından dem vuruyor.

AB’nin ilk 2 önemli üyesi olarak bilinen Fransa ve Almanya’nın kripto paralar konusunda görüşleri arasında farklılık olması ise AB’nin kripto para birimleri konusunda hızlı hareket etmesinin önünde olan engel olarak görülüyor. AB’ye Nisan 2019’da sunulan önerge henüz hayata geçirilmemiş olduğundan AB’nin kripto para birimleri bakış açısında herhangi bir netlik bulunmuyor.

Fransa AB’ye kripto para baskısını normal düzeyde sürdürüyor

AB’nin kripto para birimlerinden daha önemli konuları var. Ancak AB’nin ekonomik kanadının en önemli konuları arasında Euro’nun güvenliği geliyor. Euro’nun güvenliği için ise kripto para düzenlemeleri Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire’ye göre çok önemli…

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!