BabyDoge, Shiba Inu ve Dogecoin’i Takip Ediyor! Yeni Listeleme Geldi!

2021 yılında en popüler kripto para birimleri arasında yer alan mem köpek tokenleri 2022 yılında da konuşulmaya devam ediyor.

Zira en büyük mem tokenlerinden olan ve Tesla CEO’su Elon Musk‘un desteği ile rekor yükselişler elde eden Dogecoin 2021 yılında büyük ilgi görmüştü.

Elon Musk’ın temmuz ayının başlarında attığı twit ile popülaritesi artan ve en çok alınıp satılan kripto paralar arasına girmeyi başaran “BabyDoge” isimli mem tokeni kripto para borsaları tarafından listelenmeye devam ediyor.

Son olarak Hong Kong merkezli ve CoinMarketCap verilerine göre 52.sırada yer alan CoinEx Borsası Twitter hesabından yaptığı paylaşımda BabyDoge’nin 18 Ocak yani bugünden itibaren listeleneceğini duyurdu.

BabyDoge dışında Shiba Inu, Dogecoin gibi 150 kripto para birimini destekleyen CoinEx borsasının 24 saatlik işlem hacmi toplam 76.611.658 $ seviyelerinde bulunuyor.

Shiba Inu‘nun bire bir kopyası gibi görülen BabyDoge sahiplerinin sayısı da artmaya devam ediyor.  Bu bağlamda WhaleStates tarafından paylaşılan son bilgilere göre BabyDoge 1.260.000’den fazla kullanıcı sayısına ulaşarak yeni rekora imza attı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!