Balina Alarmı! Ocak Dumpında Bu Altcoini Topladılar!

Veri analiz şirket IntoTheBlock Cardano balinalarının ocak ayındaki akümülasyonlarına dair bir veri paylaştı.

Buna göre 1 milyon ve 10 milyon arasında ADA sahibi olan cüzdanlar Ocak 2022’deki dump sırasında dibi satın alarak ADA’da ciddi bir yükselişe geçti.

Cardano yeni yılla birlikte %22 oranında bir geri çekilme yaşadı. Hali hazırda zirvesinin %65 altında işlem gören ADA pek çok altcoine nazaran iyi tutunmuşa benziyor. Anlaşılan o ki bu duruşta balinaların alımlarının etkisi var.

IntoTheBlock ADA balinalarının akümülasyonunu şu ifadelerle açıkladı:

1 milyon ve 10 milyon arasında ADA sahibi olan cüzdanların bakiyesi 2022’nin ilk ayında %40,65 gibi büyük bir artış gösterdi.

Bu adresler artık dolaşımdaki arzın %24.87’sini elinde tutuyor.

ADA’nın grafiğine baktığımızda 1$ desteğinin geçerliliği koruduğunu gözlemliyoruz. Yeni giriş yapacaklar 1$ desteği altında stop olmayı ihmal etmeliler. Zira bu desteğin kırılması satış baskısının artıracaktır.

Cardano 1$’ı korunduğu sürece 2$-2,6$ aralığı kademeli satış için değerlendirebilir alan olarak karşımıza çıkıyor. Fib dirençlerini aşağıdaki grafikten inceleyebilirsiniz.

*Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!