Binance 1 Milyar Dolarlık Yeni Fon Başlattı, BNB Yükselişe Geçti!

Kripto para sektörü derin fiyat dalgalanmaları arasında büyümeye ve yeni yatırımlar almaya devam ediyor. Binance, Binance Smart Chain (BSC) ekosistemini büyütmek için 1 milyar dolarlık yeni bir fon başlattığını duyurdu.

1 milyar dolar gibi büyük bir rakama sahip olacak fon 4 kategoriye ayrıldı. Yetenek geliştirme, likidite teşvik programı, kurucu programı, yatırım ve kuluçka platformu.

1 milyar dolarlık fon bu kategoriler arasında paylaştırılarak, ekosistemin büyütülmesi hedeflenecek.

Binance CEO’su CZ  1 milyar dolarlık fonla ilgili şunları söyledi:

“BSC sadece 100 milyon dolarlık başlangıç finansmanıyla, 100 milyondan fazla DeFi kullanıcısını kendisine çekti. 1 Milyar dolarlık yeni katkı geleneksel finansı bozabilir. Bir milyar kullanıcıya ulaşan ilk blockchain ekosistemi olarak, küresel benimsemeyi hızlandırabiliriz.”

Haberin duyulmasının ardından Binance’ın kendi kripto parası olan BNB %7 oranında yükseldi. BNB haber saatimiz itibariyle 421 dolardan işlem görüyor.

*yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!