Binance CEO’su Net Servetinin Ne Kadarını Bitcoin ve Kripto Paralarda Tutuyor? Açıkladı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, net servetinin neredeyse tamamını kripto paralarda tuttuğunu açıkladı.

CZ olarak bilinen Zhao, bir takipçisiyle yaptığı Twitter konuşmasında servetinin %99.99’unun kripto veya Bitcoin’de olduğunu söyledi. Ayrıca, ailesi de dahil olmak üzere tüm masraflarını kripto yoluyla ödediğini söyledi.

Sohbet, bir Twitter kullanıcısının “Kaçınız net değerinizin %90’ından fazlasını kripto veya Bitcoin’de tutuyorsunuz?” sorusunu yöneltmesiyle başladı. CZ hızlı bir şekilde yanıt vererek “%99.99” dedi. Bu yanıt birçok kripto para meraklısının ve piyasa gözlemcisinin dikkatini çekti.

CZ’nin finansal düzenini sorgulayan bir başka takipçi, ailesi için olanlar da dahil olmak üzere tüm harcamalarının kripto para birimleri kullanılarak ödenip ödenmediğini sordu. CZ yanıt olarak, günlük harcamalar için kripto para birimini itibari paraya dönüştürmenin çeşitli yolları olduğunu kaydetti:

“Evet, ‘ödeme sırasında dönüştürmenin’ birçok yolu var. Ödeyen kripto olarak öder, alıcı itibari para olarak alır. Binance (ve diğerleri) ara katman olabilir.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!