Binance Destekli Altcoinin Fiyatı Aniden Yükseldi, Sebebi Ne?

2021’in Ocak ayında Binance Labs tarafından yatırım alan Highstreet (HIGH) altcoin projesinin altcoini ani bir şekilde yükseliş yaşadı.

Son 24 saatte %28’den fazla değer kazanan HIGH, haftalık grafiğinde ise %200’den fazla yükseldi.

HIGH fiyatında yaşanan yükselişi gösteren haftalık grafik.

Binance CEO’sunun Açıklaması HIGH Altcoininde Yüzde 200’lük Ralli Başlattı

Yükselişin sebebinin 28 Ocak tarihinde Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun kendilerinin bu işte olmadığı için şu anlık diğer sanal gerçeklik ve Metaverse oyunlarına baktıklarını söylemesinin ardından geldi.

HIGH tokeni, Highstreet içinde bulunan ve piyasaya sınırlı miktarda sürülen ürünleri, gayrimenkulleri ve yönetimi satın almak için kullanılan para birimidir.

Ve HIGH token’ın 100 milyon tokenlik sabit bir arzı var.

Highstreet 18 Ağustos 2021’de aralarında Mechanism Capital, Cherubic Ventures, NGC Ventures, Jump Trading’in de bulunduğu yatırımcılardan 5 milyon dolar topladı.

Ve 14 Ekim 2021’de Binance Labs ve Animoca Brands liderliğinde ikinci bir tohum yatırım aldı.

Bununla birlikte ilginç bir detay olarak, en fazla HIGH tokenine sahip olan 20 cüzdan, toplam HIGH token arzının %94.84’ünü elinde bulunduruyor.

İkinci tohum yatırımı, altcoinin ticaret odaklı Metaverse’ini güçlendirmek içindi. Sonuç olarak Highstreet, fiziksel malların non-fungible token ya da NFT olarak alınıp satıldığı ilk metaverse pazaryerini oluşturmak üzere harekete geçti. Ethereum blok zinciri üzerinde çalışan pazar yeri, üst sınıf markaların sınırlı sayıda ürün piyasaya sürmesi için tasarlandı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!