Binance Ethereum İçin Yol Haritası Paylaştı! Şanghay Yükseltmesi Ne Zaman?

Binance araştırma ekibi Ethereum Şanghay yükseltmesinin Sepolia testnetinde başarıyla gerçekleştirildiğini duyurdu ve bundan sonraki yol haritasına ilişkin paylaşımda bulundu.

Buna göre Ethereum’daki kilitli tokenlerin açılmasına neden olacak Şanghay yükseltmesinin bir sonraki testi Goerli testnetinde gerçekleşecek. Goerli ağındaki test, son test olması ve Goerli’nin en büyük testnet olması nedeniyle ETH ana ağına benzerliği de dikkate alındığında önemli kabul ediliyor ve yakından takip edilecek.

Binance araştırma ekibinin varsayımsal tespitlerine göre Goerli’deki test 2-3 hafta sonra, Şanghay yükselmesinin ana ağda yayınlanması ise Nisan’ın başlarında gerçekleşecek.

Şanghay yükseltmesiyle 16 milyon ETH’nin kilidi açılacak. Bu durum bazı yatırımcıların risk iştahını düşürse de, yükseltmenin başarılı olması durumunda ETH ağına olan güvenin artacağı ve daha fazla insanın ETH’lerinin kilitlemek için bu yükseltmeyi beklediği ifade ediliyor.

Binance araştırma ekibinin yayınladığı yol haritası şu şekilde:

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!