Dev Kripto Para Borsası, BitTorrent İle İşbirliğine Gideceğini Açıkladı!

Önde gelen bir kripto para borsası olan Huobi Global, yakında BitTorrent Chain (BTTC) ekosistemine katılacağını ve BTTC’ye dayalı bir katman 2 ağının geliştirilmesini destekleyeceğini açıkladı.

Kripto Para Borsası Huobi Global, BitTorrent Chain (BTTC) Ekosistemine Katılacağını Açıkladı

BTTC, Ethereum, TRON ve Binance Smart Chain için 2021 yılında Zero Proof of Knowledge ile başlatılan bir katman 2 çözümüdür. Kullanıcıların merkezi olmayan uygulamalar (Dapps) oluşturmasına olanak tanır ve Dapps için güvenli, düşük maliyetli ve hızlı bir geliştirme ortamı sağlar.

Huobi Global’in entegrasyonu ile BTTC ekosisteminin erişimini genişletmesi ve kullanıcıları için daha fazla likidite sağlaması bekleniyor.

Huobi Global’in BTTC’ye verdiği destek ayrıca kullanıcıların daha çeşitli bir ticaret ekosistemine erişmesini sağlayacak ve yenilikçi finansal ürün ve hizmetlerin geliştirilmesini kolaylaştıracak.

Huobi Global sözcüsüne göre borsa, blockchain ekosisteminin büyümesini ve gelişmesini desteklemeye kararlı. “Zincir üzerinde açık bir finansal sistemi teşvik etmek ve merkezi olmayan finans (DeFi) piyasasının büyümesini kolaylaştırmak için BTTC ile güçlerimizi birleştirmekten heyecan duyuyoruz.”

Sözcü, BTTC ile entegrasyonun Huobi Global’in tekliflerini genişletme ve kullanıcılarına yeni ve yenilikçi ürün ve hizmetlere erişim sağlama stratejisiyle uyumlu olduğunu da sözlerine ekledi.

“BTTC ile entegrasyonun, kullanıcılarımıza daha fazla likidite ve daha çeşitlendirilmiş bir ticaret ekosistemine erişim sağlamamıza olanak tanıyacağına inanıyoruz.”

Genel olarak, Huobi Global ve BTTC arasındaki ortaklığın blockchain endüstrisinde inovasyonu teşvik etmesi ve DeFi piyasasının büyümesini desteklemesi bekleniyor.

Huobi Global’in desteğiyle BTTC ekosistemi daha da genişlemeye ve gelişmeye hazır hale gelecek ve bu da nihayetinde kullanıcılara fayda sağlayacak ve blok zinciri teknolojisinin benimsenmesini teşvik edecektir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!