Binance, Beş İşlem Çiftini Daha Platformdan Çıkartma Kararı Aldı!

Binance, platformdan çıkartma işlemlerine bir yenisini daha ekledi. ETC/USDC, NPXS/USDC, NAV/ETH, NAV/BNB’den sonra SNGLS/ETH çiftini de kullanıcıların likidite ve alım satım işlemlerinde yaşadıkları sıkıntıları gidermek adına platformdan kaldırma kararını Twitter’da duyurdu.

Binance.US’de İstenilen Hacmin Yakalanamadığı Biliniyor

Binance’in Amerika kolu olan Binance.US’de istenilen hacmin yakalanamadığına dair söylentiler sürüyor. Nitekim Binance.US’nin rakipleri olan borsalarda 576 kripto para birimi listelenirken Binance.US’de sadece 42 adet coin bulunması kulislerdeki konuşmaları doğrular nitelikte.

Türkiye İçin Umut Verici İfadeler

Binance, Nijerya nairasının ardından listelemelerine hız kazandırdı ve Rusya, Ukrayna ve Kazakistan’daki yatırımcıları da sevindirecek itibari para listelemelerine imza attı.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Türkiye’ye yönelik Tweetleriyle de Türk yatırımcıların yüzünü güldürdü. Türk lirası listelenmesiyle ilgili yeşil ışık yakan CEO’nun Türkiye’de katılacağı etkinlikte daha ayrıntılı açıklamalar yapılacağı umuluyor.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!