Binance, Marjin İşlemler İçin Yeni Bir Listeleme Duyurusu Yayınladı!

Kripto para ticareti alanında lider bir platform olan Binance Margin, kullanıcılarının ticaret deneyimini zenginleştirmeyi amaçlayan birkaç yeni varlık ve ticaret çiftinin eklendiğini duyurdu.

Binance Margin Yeni İşlem Çiftleri ve Varlıklarla Tekliflerini Genişletiyor

Decred (DCR), LTO Network (LTO), Enzyme (MLN) ve Wrapped Bitcoin (WBTC), Cross Margin’de yeni ödünç alınabilir ve teminat varlıklar olarak tanıtıldı. Ayrıca, hem Cross hem de İzole Teminatta FDUSD, USDC ve USDT çiftleri de dahil olmak üzere yeni işlem çiftleri başlatıldı.

Bu varlıkları ve alım satım çiftlerini dahil etme kararı, Binance Marjin’in kullanıcı seçeneklerini sürekli olarak geliştirme ve alım satım stratejilerinde daha fazla esneklik sağlama konusundaki kararlılığının altını çiziyor.

Platform, alım satım ve borçlanma için mevcut varlık seçeneklerini genişleterek portföy çeşitlendirmesini kolaylaştırmayı ve kullanıcı tabanının gelişen ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

Yeni tanıtılan işlem çiftleri aşağıdaki gibidir:

BOME/FDUSD, DCR/USDT, DOGE/USDC, LINK/USDC, LTO/USDT, MLN/USDT, PEPE/FDUSD, PEPE/USDC, SHIB/USDC, SUI/USDC, WBTC/BTC, WBTC/USDT ve WLD/USDC.

Binance Margin, çok çeşitli varlıklara ve alım satım çiftlerine erişim sağlayarak kullanıcıların alım satım stratejilerini optimize etmelerini ve finansal hedeflerine ulaşmalarını desteklemeyi amaçlıyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!